Dosare penale pentru doi șoferi depistați în timp ce conduceau autoturisme deși nu aveau acest drept

 -  -  1044

Doi bărbați au fost depistați de polițiștii bistrițeni în timp ce conduceau autovehicule deși nu aveau acest drept. Lor le-au fost suspendate permisele întrucât erau cercetați pentru infracțiuni la regimul rutier.

Primul șofer a fost prins la data de 8 mai. ”Polițiștii Biroului Rutier au oprit în trafic, pentru control, un autoturism care circula pe drumul național 17, pe raza localității Unirea. La volan a fost identificat un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Caila, iar în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că acesta are dreptul de a conduce suspendat din ianuarie 2020, fiind cercetat pentru alte infracțiuni la regimul rutier”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Acesta a fost sancționat și pentru nerespectarea restricțiilor de circulație prevăzute prin Ordonanțele Militare.

Cel de-al doilea bărbat a fost depistat la data de 9 mai. ”Polițiștii Biroului de Investigații Criminale au oprit în trafic, pentru control, un autoturism care circula pe raza localității Viișoara. A fost identificat șoferul, un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Săndulești, județul Cluj, iar în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule”, mai arată IPJ Bistrița-Năsăud.

Și în acest caz a fost întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru conducere fără permis.

0 notes
169 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *