Dosare penale pentru mai multe persoane asupra cărora polițiștii au găsit droguri

 -  -  1091


Mai multe persoane asupra cărora au fost găsite substanțe despre care polițiștii cred că ar avea efect psihotrop s-au ales cu dosare penale și sunt cercetate de oamenii legii.

Numai în acest final de săptămână, potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, cinci persoane au fost depistate într-o astfel de situație.

La data de 28 august, în jurul orelor 23:40, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr de 18 ani din Satu Nou, care era însoțit de un bărbat de 45 de ani din aceeași localitate, în calitate de pasager în autoturism. În urma verificărilor efectuate de polițiști, asupra tânărului de 18 ani a fost găsit un plic de conținea o substanță albă de tip praf, iar asupra bărbatului de 45 de ani au fost găsite 11 plicuri ce conțineau o substanță albă de tip praf și o pastilă albă, substanțe susceptibile a avea efect psihotrop, cât și un dispozitiv de tip grinder. La aceeași dată, în jurul orelor 03:10, polițiștii Biroul de Ordine Publică au depistat trei persoane din Albeștii Bistriței și Viișoara. În urma verificărilor efectuate de către polițiști, asupra lor au fost găsite 4 plicuri cu substanță solidă cristalizată de culoare albă, susceptibilă a avea efect psihotrop”, precizează IPJ Bistrița-Năsăud.

Bunurile găsite au fost ridicate de către polițiști, iar oamenii legii au întocmit dosare de cercetare penală în vederea documentării faptelor.

De asemenea, o altă persoană a fost depistată în timp ce conducea un autoturism deși se afla sub influența drogurilor.

”La data de 28 august, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Bistrița au surprins cu aparatul radar, pe Drumul Național 17, prin localitatea Unirea, un autoturism ce se deplasa cu o viteză peste limita legală pe acel sector de drum. A fost oprit în trafic autoturismul și identificat șoferul în persoana unui tânăr de 20 de ani din Suceava. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest marca Drager, rezultatul fiind negativ iar la testarea cu aparatul DRUG TEST 5000 rezultatul a fost pozitiv în cazul substanțelor Cannabis-5 și Amfetamină. Conducătorul auto a fost ulterior condus la spital pentru recoltate de mostre biologice”, mai arată IPJ Bistrița-Năsăud.

Polițiștii continuă cercetările cu privire la infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe.

0 notes
216 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *