FOTO: Două accidente rutiere în care au fost implicate căruțe, produse aproape simultan. O victimă, în stop cardio-respirator. Aceasta a decedat

 -  -  2326


Echipajele de intervenție din Bistrița-Năsăud au fost solicitate, joi seara, să intervină la două accidente rutiere care s-au produs aproape simultan în două zone diferite ale județului.

Primul accident a avut loc pe DN 17D, pe raza localității Nepos. Aici, din primele informații, o căruță a fost lovită de un autoturism, în urma impactului rezultând trei victime, dintre care una este inconștientă, medicii luptând pentru a îi salva viața.

”La locul accidentului, echipajul Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud a găsit o victimă de sex masculin aflată în stop cardio-respirator și au început manevrele de resuscitare” a declarat Ciprian Păcurar, purtătorul de cuvânt al SAJ B-N.

Aproape în același timp, un alt apel la numărul unic de urgențe 112 anunța producerea celui de-al doilea accident în care a fost implicat tot un atelaj hipo. Acesta a avut loc pe raza localității Petriș. Din primele informații, și în acest caz căruța a fost lovită de o mașină. În urma acestui accident o singură persoană a fost rănită, cu toate că în căruță se aflau 3. Aceasta primește îngrijiri medicale de la un echipaj SMURD de prim ajutor care intervine la fața locului.

În ambele cazuri oamenii legii au început cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-au produs accidentele.

ACTUALIZARE

Din păcate, accidentul care s-a produs pe DN 17D s-a soldat cu decesul victimei care a fost găsită de echipajul medical în stop cardio-respirator. Medicii nu au mai reușit să îi salveze viața unui tânăr în vârstă de doar 21 de ani din localitate.

Sursa FOTO: Facebook – Radu Sîrbu

2 bookmark
0 notes
51 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.