Două adolescente, rănite într-un accident rutier produs la Rebra

 -  -  1391


Două persoane au fost rănite într-un accident rutier care s-a produs vineri seara pe raza localității Rebra.

Din primele verificări, efectuate la fața locului de către polițiștii din Năsăud, a rezultat faptul că ”pe drumul judetean 172B, șoferul unui autoturism care circula pe direcție Rebra-Parva, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum și într-o curbă a pierdut controlul direcției și s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma accidentului, două persoane au fost transportate la spital”, au declarat reprezentanții Inspectroatului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Modulul SMURD de la Secția de Pompieri Năsăud și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud au intervinit în zona producerii accidentului. ”Două minore în vârstă de 15 ani, respectiv 17 ani sunt transportate la UPU SMURD BISTRIȚA cu echipajele SAJ BN, respectiv SMURD”, au precizat reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Șoferul, un tânăr de 25 de ani, din Romuli, a fost testat la fața locului cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Continuă cercetările, în cadrul unui dosar penal de vătămare corporală din culpă, polițiștii rutieri din Năsăud.

0 notes
516 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *