Două cazuri de COVID-19 la Beclenuț. Mesajul primarului Nicolae Moldovan

 -  -  11654Au apărut primele cazuri de COVID-19 și în comunitatea din Beclean. Primarul Nicolae Moldovan a anunțat că există două cazuri confirmate, motiv pentru care face apel la cetățeni să respecte regulile de igienă și distanțare socială.

Dragi cetățeni ai cartierului Beclenuț, fac un apel la dumneavoastră și vă rog insistent să respectați toate regulile autorităților în privința evitării îmbolnăvirii de Covid-19. Dacă nu respectați regulile de distanțare socială ar putea crește numărul de cazuri confirmate la Beclenuț și să știți că nu e de glumă cu acest nou virus, mai ales că poate afecta persoanele din categorii vulnerabile“, a transmis primarul Nicolae Moldovan.

Acesta i-a mai rugat pe locuitorii din Beclenuț și nu numai să poarte măști și să respecte distanțarea socială, să nu interacționeze cu persoane din alte familii și să dea dovadă de responsabilitate.

În ceea ce privește cazurile de COVID-19 înregistrate la nivelul județului Bistrița-Năsăud, până la data de 13 mai au fost confirmate 276 de cazuri, dintre care 21 s-au soldat cu decesul pacienților infectați cu noul coronavirus.

1 notes
779 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *