Două cazuri de furt, soluționate de polițiștii din Petru Rareș; un tânăr a fost reținut

 -  -  953


Polițiștii din comuna Petru Rareș au reușit să soluționeze două cazuri de furt, bănuit de comiterea faptelor fiind un tânăr de 20 de ani din Ciceu Giurgești.

Potrivit polițiștilor, tânărul este bănuit că ar fi pătruns fără drept în două locuințe.

”La data de 21 octombrie, un bărbat din Ciceu Giurgești a sesizat faptul că din locuință i-a fost sustras un laptop. Totodată, la data de 11 noiembrie, aceeași persoană a sesizat faptul că unul dintre geamurile locuinței prezintă urme de forțare, fără a fi sustrase alte bunuri. În urma investigațiilor efectuate de polițiștii Secției 5 Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș a fost identificat, depistat și dus la audieri un tânăr de 20 de ani, din localitate, bănuit de comiterea faptelor. Totodată, prejudiciul a fost recuperat și restituit păgubitului”, precizează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

La data 22 noiembrie, în urma cercetărilor și probatoriului administrat, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore a tânărului de 20 de ani. În cursul zilei de astăzi urmează să fie prezentat magistraților cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările în acest caz sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt și tentativă la furt calificat.

ACTUALIZARE

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean a dispus plasarea sub control judiciar, pentru pe o perioadă de 60 zile, a tânărului din Ciceu Giurgești, bănuit de comiterea unui furt și a unei tentative la infracțiunea de furt calificat.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș, în vederea documentării întregii activități infracționale.

0 notes
78 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *