Două cazuri de furt, soluționate de polițiștii din Prundu Bârgăului

 -  -  949


Două cazuri de furt au fost soluționate de polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului, în urma cercetărilor efectuate. Prejudiciile au fost recuperate integral.

La data de 21 decembrie, în urma cercetărilor efectuate în două dosare penale de furt calificat, aflate în instrumentarea Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului, polițiștii au identificat patru persoane bănuite de comiterea faptelor. În primul caz, bănuit de comiterea faptei este un minor de 16 ani, din Josenii Bârgăului care, în seara de 5 decembrie, ar fi sustras un motoferăstrău în valoare de aproximativ 1500 lei, din locuința unui consătean. Prejudiciul a fost recuperat și restituit păgubitului. În cel de-al doilea caz, bănuiți de comiterea faptelor sunt doi tineri de 19 și 30 de ani din Tureac și un altul de 23 de ani, din Josenii Bârgăului care, conform investigațiilor efectuate, în seara de 9 noiembrie, ar fi sustras 16 butelii cu gaz, care apartineau unui operator economic din Mureșenii Bârgăului și pe care le-ar fi comercializat ulterior. Prejudiciul a fost estimat la aproximativ 4.000 de lei și a fost recuperat în totalitate”, informează Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud .

În ambele cazuri, cercetările sunt continuate de polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului, urmând a fi propuse soluții legale prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistrița.

0 notes
74 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *