Două femei din județul Sălaj, reținute de polițiștii din Beclean; sunt bănuite că ar fi furat 12.000 de lei dintr-o locuință

 -  - 


Două femei din județul Sălaj au fost reținute de polițiștii din Beclean, acestea fiind bănuite de comiterea unui furt din interiorul unei locuințe, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

”La data de 20 februarie, polițiștii din cadrul Poliției orașului Beclean au fost sesizați de către o femeie de 54 de ani cu privire la faptul că din locuința sa i-a fost sustrasă suma de 12.000 de lei. În urma investigațiilor desfășurate de către polițiști, au fost identificate și ulterior depistate două femei din județul Sălaj, bănuite de comiterea faptei de furt calificat. La data de 28 februarie, polițiștii din cadrul Compartimentului de Investigații Criminale Beclean au dispus reținerea celor două femei, de 35 și 43 de ani, ambele din județul Sălaj, acestea fiind bănuite de comiterea furtului”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Bistrița-Năsăud.

Femeile au fost reținute pentru 24 de ore și urmează să fie prezentate Judecătoriei Beclean cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Beclean continuă cercetările în cadrul dosarului penal întocmit cu privire la infracțiunea de furt calificat.

Vizualizări 1,586 

bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.