Două noi decese în Bistrița-Năsăud în contextul pandemiei de coronavirus

 -  -  1146

Încă două persoane din Bistrița-Năsăud infectate cu noul coronavirus au decedat în ultimele 24 de ore, bilanțul deceselor la nivel județean ajungând la 54.

Potrivit Instituției Prefectului Bistrița-Năsăud, în primul caz este vorba despre decesul unui bărbat în vârstă de 59 de ani.

Acesta a fost internat la data de 24 iunie la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, însă starea sa de sănătate s-a agravat și la data de 1 iulie a fost transferat în secția de Anestezie și Terapie Intensivă a unității medicale. Din păcate, acesta a decedat la data de 8 iulie. Pacientul nu avea comorbidități cunoscute.

În cel de-al doilea caz este vorba despre decesul unui bărbat în vârstă de 66 de ani. Acesta a fost internat la data de 26 iunie la SJU Bistrița, fiind transferat la data de 7 iulie în secția de Anestezie și Terapie Intensivă a unității medicale. Pacientul a decedat aseară, 8 iulie. ”Cunoscut cu numeroase afecțiuni, între care: diabet zaharat, AVC ischemic, AVC sechelar, amputație membre inferioare, lacunanism ischemic, insuficiență renală cronică, cardiopatie ischemică cronică, BRD (bloc de ramură dreaptă)”, precizează Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud.

Bilanțul deceselor în cazul unor pacienți din Bistrița-Năsăud confirmați pozitiv cu COVID-19 a ajuns la 54, în vreme ce la nivel național acesta a urcat la 1.834.

0 notes
271 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *