VIDEO: Două persoane rănite într-un accident petrecut în localitatea Tiha Bârgăului

 -  -  1144


Două persoane au fost rănite în urma unui accident petrecut pe raza localității Tiha Bârgăului, unde un autoturism a lovit un pieton. Atât pietonul, cât și unul dintre pasagerii din autoturism au fost răniți.

La locul accidentului au intervenit două echipaje SMURD – unul de prim ajutor și altul de terapie intensivă mobilă SMURD.

”În urma accidentului din localitatea Tiha Bârgaului au rezultat două victime. Pietonul (femeie în vârstă de aproximativ 35 de ani), care acuză dureri în zona bazinului și o fetiță în vârstă de 12 ani, pasageră a autoturismului care acuză dureri la membrul superior drept. Ambele victime sunt transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Bistrița pentru investigații medicale mai amănunțite”, a transmis Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

ACCIDENT TIHA BÂRGĂULUI JUDETUL BISTRIȚA NĂSĂUD

#ATENTIE! IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL.ACCIDENT GRAV IN JUDETUL BISTRIȚA NĂSĂUD! PIETON SPULBERAT PE TRECEREA DE PIETONI.#VIDEO O femeie intenționează să traverseze strada, se asigură, se oprește, iar apoi pornește în pas alert.Aceasta e lovită din plin de un autoturism. În urma accidentului au rezultat însă două victime.”În urma accidentului din loc. Tiha Bârgaului au rezultat două victime. Pietonul (femeie în vârstă de aproximativ 35 de ani), care acuză dureri în zona bazinului și o fetiță în vârstă de 12 ani, pasageră a autoturismului care acuză dureri la membrul superior drept. Ambele victime sunt transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Bistrița pentru investigații medicale mai amănunțite” au transmis reprezentanții ISU BN.Șoferița care a lovit femeia e tot din Tiha Bârgăului, cu doar un an mai tânără ca victima.”Polițiștii Serviciului Rutier au intervenit azi, 02 iulie a.c. în jurul orelor 09.50, ca urmare a unui apel 112 cu privire la un accident rutier. Conform primelor verificări, în loc Tiha Bârgăului, pe DN 17, o femeie în vârsta de 34 de ani angajată în traversarea regulamentară a străzii, a fost surprinsă și accidentată, pe fondul neacordării de prioritate, de un autoturism condus de o femeie în vârsta de 35 de ani din Tiha Bârgăului. Din accident a rezultat rănirea gravă a pietonului care a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Bistrița precum și rănirea ușoară a unui minor în vârstă de 12 ani, pasager în autoturism. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte și a cauzei accidentului” transmit reprezentanții IPJ BN.Sursa text/video/bistriteanul.ro

Publicată de Stiri Trafic 24 pe Joi, 2 iulie 2020

Polițiștii intervin și ei în zonă și efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

ACTUALIZARE

Polițiștii au stabilit că femeia accidentată era angajată în traversarea străzii chiar prin loc special amenajat în acest sens.

”Conform primelor verificări, în localitatea Tiha Bârgăului, pe DN 17, o femeie în vârsta de 34 de ani angajată în traversarea regulamentară a străzii, a fost surprinsă și accidentată, pe fondul neacordării de prioritate, de un autoturism condus de o femeie în vârsta de 35 de ani din Tiha Bârgăului. Din accident a rezultat rănirea gravă a pietonului care a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, precum și rănirea ușoară a unui minor în vârstă de 12 ani, pasager în autoturism”, au precizat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte și a cauzei accidentului.

VIDEO: Facebook – Știri Trafic24

0 notes
269 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *