Două primării din Bistrița-Năsăud, amendate de comisia de salubritate din cadrul Instituției Prefectului; cuantumul amenzilor este de 20.000 lei

 -  -  1189


Pentru că nu au ecologizat corespunzător zonele pe care le au în administrare, două primării din județul Bistrița-Năsăud – Monor și Dumitrița – au fost amendate de comisia pentru verificarea stării de salubritate a localităților, a cursurilor de apă și a căilor de comunicații, care a fost constituită la nivelul Instituției Prefectului.

”În urma acțiunilor de verificare realizate în perioada 4 – 7 mai, s-au aplicat două amenzi, una în valoare de 5.000 de lei pentru unitatea administrativ-teritorială Monor și una de 15.000 de lei pentru unitatea administrativ-teritorială Dumitrița”, informează Prefectura Bistrița-Năsăud.

Comisiei pentru verificarea stării de salubritate a localităților, a cursurilor de apă și a căilor de comunicații din județul Bistrița-Năsăud anunță că activitatea de control va continua și în perioada 10 mai – 4 iunie 2021, iar acolo unde nu se vor respecta termenele deja stabilite pentru remedierea problemelor, se vor aplica amenzi în conformitate cu prevederile legale.

”Doar cu amenzi și cu directive clare se poate face o curățenie serioasă care, ulterior, să se și mențină în tot județul nostru. Vom continua să monitorizăm starea de salubritate a tuturor unităților administrative-teritoriale și vom pune presiuni pentru ca termenele date să fie respectate”, spune subprefectul Atilla Decsei.

0 notes
314 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *