Dr. Tiberiu Tudor, noul medic șef al UPU-SMURD Bistrița

 -  - 


Dr. Tiberiu Tudor este noul medic șef al UPU-SMURD Bistrița, în urma unui concurs organizat recent pentru această funcție.

Dr. Tiberiu Tudor este medic primar medicină de urgență și a preluat noua funcție începând cu data de 1 aprilie. Acesta a obținut cel mai mare punctaj la concursul organizat pentru ocuparea acestui post.

În viitor, Serviciul UPU-SMURD Bistrița va deveni un serviciu implicat în comunitate, vom participa cu echipaje SMURD la diferite evenimente importante de interes local, și, ce este important pentru mine personal, este să transform acest serviciu într-unul care se implică activ în activitatea de educație sanitară, în special în a învăța cât mai mulți bistrițeni cum să acorde primul ajutor de bază. Momentan, Serviciul UPU-SMURD Bistrița se află în plin proces de transformare, de reorganizare și de implementare a unor noi măsuri de eficientizare a activității, proces care are nevoie de timp pentru a se așeza. Vă rog să ne acordați puțin răgaz și veți observa rezultatele pozitive”, a transmis dr. Tiberiu Tudor.

Reamintim că, la finele anului trecut, la Spitalul Județean de Urgență Bistrița a fost inaugurată noua unitate UPU-SMURD, care a beneficiat de o investiţie de peste 4 milioane euro.

0 notes
1 view
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.