VIDEO: Ce zice ȘEFUL MARE, Liviu Dragnea despre cei care înjură PSD-ul pe facebook: “nu susțin limbajul violent, obscen, injurios și cu foarte multe răutăți!”

 -  -  1133


Președintele PSD, Liviu Dragnea a fost prezent astăzi la Bistrița alături de Ministrul Dezvoltării, Sevil Shhaideh și a asistat la momentul în care s-a semnat contractul de finanțare pentru Poarta Transilvaniei, proiect de modernizare drumuri județene, estimat la 38 de milioane de euro. La întrunirea din sala de ședințe a Consiliului Județean au fost prezenți parlamentarii PSD și primarii localităților traversate de acest drum.

După semnarea contractului, liderii PSD au răspuns întrebărilor adresate de jurnaliști:

 

Reporter: – … nefiind în Guvern, dar fiind parlamentar PSD, profit de ocazie și vă întreb dacă încurajați practicile de tipul lui Daniel Suciu care a făcut o plângere la Poliție împotriva unui comentator de pe facebook, care a lezat imaginea partidului…

intervine Radu Moldovan: – Ați putea să precizați cum s-a adresat acest comentator pe facebook?

Reporter (ironic): – NU rețin!

Radu Moldovan: – NU rețineți… interesant… sunt curios dacă d-voastră promovați un asememenea limbaj…

Reporter: – Nu rețin limbajul !

intervine Liviu Dragnea: – Dacă îmi dă voie Radu, răspund! Nu o să-i spun niciunui coleg să facă plângere unui comentator pe facebook… dar vreau să vă spun ceva: în principiu, eu nu susțin limbajul violent, obscen, injurios și cu foarte multe răutăți… Vreau să vă aduc aminte că acum câteva zile am propus colegilor mei iar executivul a aprobat ca domnul deputat Bacalbașa să fie suspendat din partid 6 luni pentru un gest urât în Parlamentul României. Eu nu spun dacă Daniel a făcut bine sau rău, dar dacă nouă ni se cere să avem un limbaj civilizat… ceea ce e firesc, nu o facem din obligație, ar fi bine ca cei care ne cer acest lucru și care au foarte multe pretenții… să procedeze la fel. E bine pentru sănătatea întregii societăți și în special e foarte bine pentru tineri ca să nu își dezvolte personalitatea într-un mediu caracterizat de violență, de răutate și de manipulare și minciună.

 

d6

d7

 

 

 

 

 

 

Bistrițeanul Călin Farcaș a luat 200 de lei amendă pentru un mesaj postat pe facebook, în semn de protest pentru cheful de 8 Martie de la Restaurantul Giulia al formațiunii PSD. Amenda i-a fost aplicată la mai mult de o lună distanță… deoarece “a postat pe rețeaua de socializare facebook un mesaj public prin care a adresat expresii și cuvinte jignitoare la adresa mai multor persoane din cadrul formațiunii politice PSD BN participante la o petrecere organizată în data de 11.03. 2017, producând indignarea cetățenilor”. (după cum se arată în procesul-verbal întocmit de subcomisarul Dumitru Moldovan de la Poliția Municipiului Bistrița).

 

x3

x5

x4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citiți și:


amenda-401x400

Ai grijă ce postezi pe facebook! Bistrițeanul Călin Farcaș a JIGNIT PSD-ul pentru cheful de 8 Martie și “băieții” din Poliție i-au dat 200 de lei amendă, deoarece “a adresat expresii și cuvinte jignitoare la adresa mai multor persoane din cadrul formațiunii politice PSD BN! “

0 notes
258 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *