Ultimele noutati

Liviu Dragnea NU-i de acord Deneș și cu PSD-iștii așa-ziși homofobi și intoleranți… : “o să discut mai apăsat cu ei la Sinaia!”

Ioan Deneș care a declarat vineri că anumite comportamente cum ar fi ținutul de mână în public al persoanelor de același sex îi lezează libertatea! Declarațiile sale au stârnit reacții în rândul homosexualilor, iar un grup format din aproximativ 30 de persoane a protestat sâmbătă în fața sediului PSD din București. Lider de grup a fost Remus Cernea, inițiatorul proiectului de lege privind parteneriatul civil între persoanele de același sex, inițiativă contestată vehement de senatorul bistrițean.

d2 d1

 

 

 

 

 

 

PSD-ul e TOLERANT zice Dragnea!

“PSD-ul sprijină toleranța, sprijină ideea, conceptul că în Româna avem loc cu toții, chiar avem loc cu toții și nu trebuie să ne războim pentru că trebuie să fim uniți pentru că pericolele și riscurile sunt în afara țării și nu în interior. Să nu ne mai facem și noi probleme artificiale”, a precizat președintele PSD.

dragnea bistrita “Nu sunt de acord cu afirmațiile domnului senator Deneș și îl sfătuiesc și pe el și pe ceilalți să nu uite că fac parte din PSD, Partidul Social Democrat este un partid tolerant nu un partid cu atitudini radicale, un partid care crede cu toată tăria că în societatea românească avem loc toți și trebuie să ne respectăm unii pe alții. (…) Le spun tuturor și o să discut mai apăsat cu ei la Sinaia, poate aerul de munte o să le facă bine a toți și o să le dea să aibă capacitatea de înțelegere mai mare a cea ce înseamnă PSD și a ceea ce înseamnă viziune PSD”. a declarat Liviu Dragnea, conform agerpres.ro.

 

 

Comitetului Executiv Național al PSD se va întruni joi, la Sinaia!
Comentarii

Caricatură

Ziar de Bistrita