Drogurile, la ordinea zilei printre șoferii din Bistrița-Năsăud

 -  -  1049


La finele săptămânii trecute, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud au depistat, pe străzile din Bistrița, doi tineri care conduceau autovehicule în timp ce se aflau sub influența unor substanțe psihoactive.

Unul dintre ei a fost depistat conducând o mașină pe Bulevardul Republicii.

”În seara de 26 septembrie, polițiștii Biroului Rutier au oprit pentru control un autoturism, iar la volanul acestuia au identificat conducătorul auto care se afla sub influența drogurilor. Tânărul, în vârstă de 21 de ani din Milaș, a fost oprit pe Bulevardul Republicii din Bistrița. În urma testării cu aparatul DRUG TEST 5000, rezultatul a fost pozitiv în cazul substanței Methamphetamine. Cel în cauză a fost condus la spital pentru a-i fi prelevate mostre biologice”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Bistrița-Năsăud.

Cel de-al doilea șofer a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Moldovei.

”În aceeași noapte, polițiștii Biroului Rutier au depistat și oprit în trafic, pe Calea Moldovei din Bistrița un alt tânăr, în vârstă de 22 de ani din Florești, care se afla la volanul unui autoturism, deși consumase substanțe psihoactive. Și în cazul lui, în urma testării cu aparatul DRUG TEST 5000, rezultatul a fost pozitiv în cazul substanței Methamphetamine  și a fost condus la spital pentru a-i fi recoltate mostre biologice. Totodată, a fost testat și cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, mai arată IPJ Bistrița-Năsăud.

În ambele cazuri, polițiștii Biroului Rutier au întocmit dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și continuă cercetările.

0 notes
174 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *