Duminică, locuitorii comunei Rebra îşi aleg primarul

 -  -  1910Duminică, locuitorii comunei Rebra sunt chemați din nou la urne, pentru a își alege primarul, întrucât la alegerile locale din 27 septembrie s-a înregistrat egalitate între doi dintre cei trei candidați, aceștia obținând același număr de voturi – 423.

În aceste condiții, în comuna Rebra se vor organiza din nou, duminică, alegeri pentru funcţia de primar. Candidaţi sunt actualul primar – Ştefan Danci (Alianţei pentru Rebra) şi Daniel Năstuţă (PNL).

Potrivit informațiilor transmise de Instituţia Prefectului Bistrița-Năsăud, vineri a avut loc şedinţa de instruire a preşedintelui şi locţiitorului Biroului Electoral de Circumscripţie nr. 41 Rebra, precum şi ai celor din cele două secţii de votare.

În cursul zilei de sâmbătă, vor fi transportate, sub pază, de la sediul Biroului de Circumscripţie Judeţeană, buletinele de vot şi ştampilele cu menţiunea “Votat”, precum şi celelalte materiale necesare procesului electoral din data de 11 octombrie. Număr buletinelor de vot care vor fi distribuite în cele două secții de votare este de 2.315.

În comuna Rebra, numărul total al alegătorilor înscrişi în listele electorale permanente este de 2.098 de persoane.

1 notes
35 views
bookmark icon

One thought on “Duminică, locuitorii comunei Rebra îşi aleg primarul

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    lentile-contact-colorate.net