Dumitra intră pe lista comunelor cu restricții în privința activităților economice

 -  -  12404Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Bistrița-Năsăud s-a reunit într-o nouă ședință, în cadrul acesteia fiind prezentată situația actualizată cu privire la evoluția cazurilor de COVID-19 din unitățile administrav-teritoriale din județ. În baza acestor date, autoritățile au decis introducerea sau eliminarea restrictiilor impuse cu privire la activitățile economice în două comune din județ.

Astfel, potrivit hotărârii CJSU se introduc restricții în unitățile administrativ-teritoriale unde incidența cumulată a cazurilor de îmbolnăviri cu Co-vid 19, în ultimele 14 zile, este mai mare de 1,5/1000 locuitori, în această situație aflându-se comuna Dumitra. Restricțiile se mențin și în comuna Rebra.

În cele două comune nu vor fi deschise restaurantele sau cafenelele în interior, iar în incinta unităţilor de cazare acestea vor putea deservi doar clienţii cazaţi acolo. De asemenea, și activitatea operatorilor din domeniul jocurilor de noroc este restricţionată.

Totodată, hotărârea prevede că se ridică restricțiile în unitățile administrativ-teritoriale unde incidența cumulată a cazurilor de îmbolnăviri cu Covid-19, în ultimele 14 zile, a scăzut sub pragul de 1,5/1000 de locuitori, în aceată situație fiind comuna Spermezeu.

Hotărârea intră în vigoare începând cu data de 12 septembrie 2020.

Textul complet al hotărârii poate fi consultat AICI.

1 notes
1529 views
bookmark icon

One thought on “Dumitra intră pe lista comunelor cu restricții în privința activităților economice

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    lentile-contact-colorate.net