După ce a candidat la alegerile locale, Daniel Ciobanică vrea să își încerce norocul și la cele parlamentare

 -  -  11197După ce a candidat pentru funcția de primar al Bistriței la alegerile locale din 27 septembrie, Daniel Dumitru Ciobanică vrea să își încerce norocul și la cele parlamentare.

Într-o conferință de presă, candidatul Partidului Verde Bistrița-Năsăud a anunțat că intenționează să candideze și la alegerile parlamentare, dar a completat că o decizie în acest sens se va lua în urma discuțiilor din structura de conducere a partidului.

Da, vreau să merg la alegerile parlamentare. O să discutăm cu privire la alegerile parlamentare și vom informa opinia publică. (…) Vom stabili după ce vom face o analiză dacă la Camera Deputaților sau Senat, să vedem unde putem să fim mai eficienți. Eu cred acum, după aceste alegeri, că toate lucrurile trebuie luate etapizat, să creștem în fiecare zi, lucru pe care l-am făcut și în această campanie. Mă bucur că sunt consileirul Partidului Verde și cred că voi acumula foarte multă experiență ca și consilier, iar la viitoarele alegeri voi foarte bine pregătit și din punct de vedere administrativ”, a declarat Ciobănică.

În ceea ce privește mandatul de consilier locale pe care candidatul verzilor l-a obținut, acesta a afirmat că va milita pentru proiectele prezentate în timpul campaniei electorale.

”Aș vrea să mulțumesc tuturor celor care ne-au votat și vreau să îi asigur pe toți că în Consiliul Local va exista transparență din punctul nostru de vedere și aceeași verticalitate. O să susținem majoritatea în Consiliul Local pentru proiectele care sunt pliate pe nevoile cetățenilor. Prin numirea mea ca și consilier, voi avea o zi de audiență, lunea, între orele 16:00 – 18:00, și voi milita pentru proiectele privind malurile râului Bistrița, Pădurea Codrișor, Piața Agroalimentară și marea bază sportivă de pe Zefirului. Eu vreau să asigur toți cetățenii Bistriței că vom fi transparenți și vom expune tot ce se întâmplă în Consiliul Local”, a mai spus Daniel Dumitru Ciobănică.

La alegerile locale pentru funcția de primar al Bistriței, candidatul verzilor s-a clasat pe locul 6 din 10, obținând 1.381 voturi, adică un procent de 4,83% din numărul total al voturilor valabil exprimate.

Publicată de Ziar de Bistrita pe Vineri, 2 octombrie 2020
1 notes
322 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lentile-contact-colorate.net