După Coșbuc, și Telciu intră pe lista comunelor din Bistrița-Năsăud afectate de COVID-19

 -  -  23598


După Coșbuc, și Telciu intră pe lista comunelor din Bistrița-Năsăud afectate de COVID-19. Un prim caz de infecție cu noul coronavirus a fost confirmat și în comuna Telciu, a anunțat administrația locală din această zonă.

În aceste condiții, Primăria Telciu și Comitetul Local pentru Situații de Urgență Telciu fac apel la locuitori și îi roagă să respecte prevederile ordonanțelor militare și regulile de distanțare socială.

De asemenea, printr-un mesaj postat pe pagina de Facebook a Primăriei Telciu, autoritățile îi îndeamnă pe cetățeni să poarte mască și mănuși atunci când se află în spații publice.

Totodată, Primăria Telciu anunță că acțiunile de deinfecție pe drumurile comunale și străzile din comună vor continua și în perioada următoare.

Reamintim că, în urmă cu câteva zile, și în comuna Coșbuc au fost confirmate două cazuri de COVID-19, o altă persoană fiind suspectă de infecție cu noul coronavirus. Și Primăria Coșbuc a instituit obligativitatea purtării măștii de protecție în spațiile publice.

2 notes
2723 views
bookmark icon

2 thoughts on “După Coșbuc, și Telciu intră pe lista comunelor din Bistrița-Năsăud afectate de COVID-19

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *