E clar cui face jocurile, nu? Doris îl laudă pe Radu Moldovan: “Pot spune că este un model de om politic!”

 -  -  31237Doris Rai candidează independent pentru Primăria Bistrița. După demisia din PNL, Doris încearcă să ajungă primar de una singură și a început s-adune semnături de susținere.

Doris a început campania electorală și la Radio Someș a explicat motivele pentru care a părăsit PNL-ul. A amintit despre anumite compromisuri pe care te obligă partidul să le faci, a vorbit despre luptele interne și despre fosta echipă din PDL care s-a dezbinat imediat după fuziunea cu PNL.

În emisiunea de la Radio Someș, Doris a folosit limbajul specific, de genul: cetățenii vor decide, sunt omul cetățenilor, vreau să fac ceva pentru orașul acesta. Conceptele prezentate au avut o tentă feministă, și Doris a amintit despre femeile din politică și rolul femeii în societate. A amintit de prima femeie primar din istoria României (din anul 1907) dar și despre alte primărițe din istoria modernă.

Doris Rai îl LAUDĂ pe Radu Moldovan: “Pot spune că este un model de om politic!”

A demisionat din Consiliul Județean și zice că NU a avut șanse să facă mai-nimic din opoziție, deși a încercat.

Despre Radu Moldovan: “Pot spune că este un model de om politic, care deși poate la un moment dat l-au ștampilat : ba că-i ospătar…. dar este poate cel mai bun președinte de Consiliu Județean  din țară.

Ăsta este adevărul. Cu plusurile și minusurile lui. În momentul de față este omul care a făcut cel mai mult pentru județul acesta!” – a declarat Doris Rai.

Doris Rai RUPE voturi de la PNL!

Doris Rai are un bazin electoral pe persoană fizică, format în special pe amiciții personale și simpatii feministe. Funcția de primar pare o glumă, dar în alegerile locale, Doris Rai poate aduna 1.000 – 1.500 de voturi care ar face diferența între locul 1 și locul 2.

E de urmărit jocul pe care-l face Doris Rai și modul în care se va poziționa față de foștii colegi din PNL! Deocamdată, Doris punctează cu naivitate și începe campania cu laude la adresa liderului PSD!

3 notes
362 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *