E FAINĂ sau e HÂDĂ? Vezi cum arată Buburuza electrică ce se produce la Cluj! Cost: 13.750 de euro iar 10.000 de euro vă dă Statul, prin programul Rabla Plus! Autonomie: 150 de km!

 -  -  1265


Bogdan Petri este un întreprinzător din Cluj, care a fabricat prima mașină electrică. Buburuza are 90 de kilometri autonomie , dar se pot adăuga baterii cu litiu pentru un surplus de încă 50 de kilometri. Buburuza electrică a putut fi admirată pe străzile din Cluj și reprezintă o premieră pentru industria locală. Mașina este omologata si este pe lista ministerului pentru Programul Rabla Plus!

Dacă vrei Buburuza ELECTRICĂ , Statul îți dă 10.000 de euro!  Pe jucăria electrică plătești doar 3.700 de euro!

Prețul de achiziție a acesteia se ridică la 13.750 de euro, însă prin programul de mediu se plătește doar 3.750 de euro, deoarece 10.000 de euro este suma pe care o plătește Statul, prin Programul Rabla Plus!

Valoarea voucherelor electrice:

• 45.000 de lei, dar nu mai mult de 50% din prețul de comercializare, pentru achiziționarea unui autovehicul nou pur electric;

• 20.000 de lei, dar nu mai mult de 50% din prețul de comercializare, pentru achiziționarea unui autovehicul nou electric hibrid cu sursă de alimentare externă, care generează o cantitate de emisii de CO2 mai mică de 50 g/km.

Condițiile de acordare a ecotichetului pentru persoanele fizice sunt:

– Domiciliul sau reședința în România.

– Lipsa obligațiilor de plată la bugetul local.

– Înscrierea la un producător validat în vederea achiziționării unui autovehicul nou pur electric sau autovehicul nou electric hibrid, obțînând notă de înscriere.

– Achiziționează autovehiculul nou pur electric sau autovehiculul nou electric hibrid de la producătorul validat care a eliberat notă de înscriere.

 Invenția lui Bogdan Petri a devenit virală pe net și comentatorii se întrebau între ei dacă buburuza e faină sau e HÂDĂ?

0 notes
390 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *