E OFICIAL: Stelian Dolha e candidatul PNL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean! Începe LUPTA cu Radu Moldovan!

 -  -  1608


Biroul Politic Național al PNL a validat ultimii candidați pentru funcțiile de președinte al Consiliului Județean, respectiv primar, în localitățile unde NU a fost anunțat candidatul.

Pe Bistrița- Năsăud, Stelian Dolha a fost validat și va începe campania electorală imediat ce va demisiona din funcția de prefect.

Stelian Dolha ar sta cel mai bine în sondajele electorale și tocmai de aceea a fost desemnat să intre-n luptă cu PSD-ul lui Radu Moldovan.

Au fost validați candidații în județele României cu excepția a patru județe, Brăila, Giurgiu, Bihor și în București, cu excepția candidaturii lui Nicușor Dan. Am stabilit candidați cu experiență, integrii. Obiectivul candidaților noștri este acela de a se prezenta în fața alegătorilor cu proiecte pentru dezvoltarea comunităților locale”, a declarat premierul Ludovic Orban, după ședința BEX.

Candidați la funcția de primar al municipiului reședință de județ:

Argeș – Sorin Apostoliceanu;

Brașov – George Scripcaru;

Galați – Bogdan Rodeanu (USR-PLUS);

Vaslui – Tudor Polak.

Candidați la funcția de președinte al Consiliului Județean:

Argeș – Emanuel Soare;

Bistrița-Năsăud – Stelian Dolha;

Covasna – Olimpiu Floroian;

Galați – George Stângă;

Gorj – Iulian Popescu;

Harghita – Sebastian Buzilă;

Maramureș – Ionel Bogdan;

Neamț – Mugur Cozmanciuc;

Satu-Mare – Adrian Cozma;

Vaslui – Marius Arcăleanu;

Vâlcea – Cristian Buican.

Stelian Dolha va propune o listă de consilieri județeni, care va fi validată în forurile județene și ulterior, în Biroul Politic Național.

0 notes
733 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *