E OFICIAL: Vineri, 26 ianuarie, se deschide pârtia de schi din Complexul Wonderland!

Primăria Bistrița vine în cele din urmă cu o poziție oficială în ceea ce privește deschiderea pârtiei de schi din Complexul Wonderland.

Invit cetăţenii municipiului Bistriţa la deschiderea Pârtiei „Cocoş” care va avea loc vineri, 26 ianuarie 2018” anunță primarul Bistriței, Ovidiu Teodor Crețu.

Programul de funcţionare al telescaunului va fi între orele 9.00 – 16.00, iar preţul unui abonament de o zi pentru adulţi este de 30 de lei. Preţul unui abonament de o zi pentru tinerii cu vârsta cuprinsă între 15 şi 18 ani şi persoanele peste 65 de ani este de 20 de lei, iar pentru copii preţul abonamentului este de 10 lei.

Reamintim că Pârtia „Cocoş” are o lungime de 1.300 m, transportul pe cablu este asigurat de telescaun cu patru locuri, iar capacitatea de transport este de 1.300 de persoane pe oră.

La baza pârtiei sunt amplasate spaţii destinate alimentaţiei publice şi centre de închiriere a echipamentelor sportive.

Lucrările la pârtia de schi au fost efectuate de firma Kranz Eurocenter SRL din Piteşti, iar echipamentele au fost furnizate de firma austriacă Doppelmayr. Această investiție a fost realizată cu bani din bugetul local și dintr-un împrumut.
Caricatură

Ziar de Bistrita