În Sîngeorz, opoziția lui Ogâgău e pe… geantă!

 -  -  21134


Traian Ogâgău continuă măsurile aspre în Sîngeorz-Băi și vrea o eficientizare a cheltuirii banului public. Starea conflictuală persistă iar opoziția îi vânează orice mișcare. Ultimul motiv de scandal: geanta de director pe care și-a cumpărat-o primarul de Sîngeorz din bani publici.

Ioan Pantilimon Niculai unul din consilierii locali ai opoziției a postat pe facebook factura prin care Traian Ogâgău și-a cumpărat geanta respectivă. Servieta lui Ogâgău a costat 341 de lei și a fost cumpărată în 12 ianuarie, de la o librărie din apropiere.

“Nu e o suma mare dar nu e normal sa folosești banii publici ca să îți cumperi genți de fițe ! Nu e normal dom’ primar! Promit sângeorzenilor ca începând cu acest an fiecare operațiune financiară nelalocul ei va fi afișată!” a postat Niculai.

o9nss3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ogagauPrimarul e ironic: “Promit că am să merg în delegație cu o pungă de 1 leu! Doamne plină Ți-e grădina de buhași!”  – a fost replica lui Ogâgău.

 

 

 

 

 

Postarea a fost distribuită  în mediul virtual, dar și pe pagina PSD Sângeorz-Băi, iar părerile sunt împărțite. Unii susțin că investiția este justificată și că e normal ca primarul să facă achiziția din bugetul local, în timp ce unii consideră o exagerare din partea lui Ogâgău. Practic, mesajul opoziției este acela că va monitoriza orice achiziție pe care o va face primarul în funcție!

2 notes
259 views
bookmark icon

2 thoughts on “În Sîngeorz, opoziția lui Ogâgău e pe… geantă!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *