FOTO: Info Trafic 24

Echipaj al Ambulanței Bistrița-Năsăud, prima intervenție la un accident rutier petrecut în județul Cluj

Un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud, aflat într-o misiune în județul Cluj, a asigurat prima intervenție la un accident rutier produs pe centura ocolitoare Vâlcele – Apahida.

Echipajul de Ambulanță din Bistrița-Năsăud se întorcea cu un pacient spre Bistrița și se afla chiar în zona în care s-a produs accidentul. Astfel, echipajul, format din as. Anamaria Molnar și amb. Sorin Popa, a oprit pentru a acorda primul ajutor persoanelor implicate în accident, până la sosirea echipajelor operative ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Cluj.

În accident au fost implicate două autoturisme, o tânără fiind rănită.

”Într-unul dintre autovehicule se afla o tânără care necesita îngrijiri medicale, în stare de conștiență și cooperantă. Un echipaj SAJ din Bistrița-Năsăud, care trecea întâmplător pe acolo, s-a oprit pentru a acorda primul ajutor persoanelor implicate în accident, până la sosirea echipajelor operative ale ISU Cluj. Salvatorii au acționat pentru a extrage tânăra, în vârstă de aproximativ 20 de ani, din autoturism și au predat-o echipajului SMURD. Aceasta a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate”, a transmis ISU Cluj.

Pompierii clujeni au sprijinit acordarea primului ajutor calificat și au asigurat măsuri specifice pentru siguranța persoanelor implicate în accident.

Astăzi, în jurul orei 13.00, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene au fost sesizați cu privire la faptul că pe DN VOCE, în comuna Apahida, în afara localității, s-a produs un accident de circulație. Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba despre o coliziune între autoturismul condus din direcția localității Vâlcele, de către un conducător auto 42 de ani, din Cluj-Napoca și un alt autoturism, condus în aceeași direcție, de un tânăr de 23 de ani, din județul Suceava. Accidentul s-a soldat cu rănirea unei pasagere de 20 de ani, din autoturismul conducătorului auto de 23 de ani, care a fost preluată de ambulanță și transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative”, a precizat și Inspectoratul de Poliție al județului Cluj.

FOTO: Info Trafic 24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *