Echipamente noi pentru mai multe spații de joacă și parcuri din municipiul Bistrița

 -  -  1063


Direcția de Servicii Publice din cadrul Primăriei municipiului Bistrița a lansat o procedură de licitație publică pentru achiziția de noi echipamente, inclusiv echipamente fitness, care vor fi amplasate în mai multe spații de joacă și parcuri din oraș.

Anunțul pentru organizarea licitației a fost depus în Sistemul Electronic de Achiziții Publice la data de 1 iulie. Administrația locală precizează că noile echipamente vor înlocui aparatele învechite care există în 14 locuri de joacă din municipiu.

Prin această achiziție de aparate, în cursul anului 2021, autoritatea contractantă intenționează să înlocuiască echipamentele din 14 spații de joacă, cu aparate noi, moderne cu un standard ridicat de calitate rezistente la intemperii, șocuri, vandalism și care să ofere utilizatorilor siguranță în exploatare. Achiziția este necesară deoarece majoritatea echipamentelor din cele 14 spații de joacă au peste 10 ani vechime, multe dintre ele sunt uzate peste limita admisă și nu mai prezintă siguranță în exploatare, unele aparate nu se mai produc , deci nu se mai găsesc nici piese de schimb”, se arată în caietul de sarcini al licitației.

Potrivit aceluiași document, Primăria Bistrița a împărțit licitația în două loturi – unul care vizează achiziția de echipamente fitness și altul care vizează achiziția de echipamente de joacă:

Valoarea achiziției este estimată la suma de aproximativ 700.000 de lei, termenul limită pentru depunerea ofertelor fiind 19 iulie 2021.

Companiile interesate să participe la licitație trebuie să știe că municipalitatea solicită ca perioada de garanție pentru echipamente să fie de cel puțin 24 de luni, interval în care toate costurile aferente defecțiunilor și asigurarea pieselor de schimb vor fi suportate de către ofertantul câștigător, inclusiv cheltuielile cu deplasare în vederea remedierii defecțiunilor.

0 notes
188 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *