EDITORIAL: “Să VOTĂM ca să SCĂPĂM!”

 -  -  11059


Duminică sunt alegerile și plouă! Se adaugă isteria cu COVID, un singur tur de scrutin, aparatul de partid și asistații social. Simplu pentru un partid anume și atât de complicat pentru cei ce doresc schimbarea.

Să v-amintesc de pârtia de schi realizată cu bani din bancă, de șmenurile din urbanism, de sensul giratoriu de 1 MILION de euro, de străzile cârpite cu 1.5 MILIOANE de euro, de lipsa grădinițelor și de aroganța unei administrații de partid care-a zdrobit tot ce se putea, la alegerile de-amu’s 4 ani? N-are rost! Să fie sănătoși și să hărămească banii puși deoparte!

Le știm cu toții și parc-ar fi un blestem de care nu mai putem scăpa!

Au fost votați și-au avut putere! Și n-aveam ce le face, numa’ să le crăpăm capu’ ca la șerpi!

Dar, vorba aia: omu’ se obișuiește și c-un cui în talpă, darămite cu ăștia care ne conduc!

Baiu-i că sunt nărăviți și le place puterea! Ar vrea să fie veșnici, să lase moștenire Primăria și s-o mulgă de-amiaz’ cum au ei chef.

Ați văzut cam ce s-a întâmplat în oraș în ultimii ani! Aș zice că ne-am lămurit, iar cei vinovați merită să stea pe tușă să sufle-n drâmbă!

La 4 ani avem șansa să ne răcorim c-o ștampilă în semn de răzbunare! Să le-o tragem după 12 ani în care-au făcut ce-au vrut cu banii noștri și să le batem urma cu spini! Da’ de’ n-om mai auzi de ei!

“E-atâta putere în neputință!” e un vers fain al celor de la MonoJacks și sper că duminică vor vedea furia celor pe care i-au supărat atât-amar de vreme !

Să VOTĂM ca să SCĂPĂM!

Cosmin Botezat

1 notes
184 views
bookmark icon

One thought on “EDITORIAL: “Să VOTĂM ca să SCĂPĂM!”

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *