Ei sunt mirii anului! Marius Rus și Alexandra Saltan s-au căsătorit!

Nuntă de poveste în acest weekend, la Bistrița! Alexandra și Marius s-au căsătorit!

Alexandra Saltan este corespondent Pro TV și deținătoarea titlului Miss Bistrița 2012, iar Marius Rus este purtător de cuvânt al I.S.U BN. Cununia religioasă a fost oficiată în Biserica “de la Coroana” de I.P.S Teodosie al Tomisului, unchiul mirelui, iar petrecerea a avut loc la Restaurantul Giulia.

 

a1

a2

a3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ss4Alexandra a ales o ținută senzuală, de prințesă, cu voal, trenă lungă și accesorii spectaculoase iar Marius a purtat un costum închis la culoare, cu papion și cămașă albă. Buchetul miresei a fost realizat din bujori albi și roz, ca de altfel toate aranjamentele florale care au dat o notă de eleganță evenimentului.

 

Nașii cuplului au fost familia Andron, avocata Amelia Chiorean cu soțul și familia Nedelea. De asemenea, în suita părinților spirituali se regăsește și un preot cu soția lui, care le vor îndruma tinerilor pașii în viață.

 

 

 

 

Ținutele “nășicilor” au ieșit în evidență prin diversitatea culorilor și designul ce îmbina elementele folclorice cu stilul grecesc al rochiilor.

 

a4

a5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nunta a fost una spectaculoasă, cu oameni celebri din Bistrița și o serie de personalități locale. “Ziar de Bistrița” le urează mirilor Casă de Piatră!

 
Caricatură

Ziar de Bistrita