Ei sunt neica-nimeni și SEMNALIZEAZĂ că au 8 primari în culise! Niște ageamii, dom’le!

 -  -  2342


Primarul Bistriței a luat-o pe arătură și a ajuns un fel de Ceaușescu după numai două mandate. Păstrând proporțiile, diferența e că are în spate ne-realizările lui Ion Iliescu: pârtie de schi – niet, Centură de Sud – pauză, perspective – zero. În schimb, a luat 10 MILIOANE de euro din bănci, ține  orașul într-un șantier continuu și a bifat un singur obiectiv major: Parcul Municipal.

Nu-i mai ajunge nimeni la nas și dacă mai prinde un mandat, Crețu e-n stare să-i transforme pe angajații din Primărie în mineri și îi scoate la bătaie împotriva celor care-l contestă!

Buuuuuun! Dar când liberalii se laudă că au 8 oameni buni de primar și ei nu-s în stare să adune opt la un miting… asta e de CIRC!

Promisiunea cu „se caută profilul unui candidat ideal” e ridicolă. Îmi amintește de prefectul Țintean când în urma unor sondaje și calcule i-a dat cu virgulă și ghiciți cine era în capul listei: popa Feier! Cu greu a dres busuiocul la acea vreme! Acum, peste ani, liberalii vor să scoată din joben un candidat perfect. Când auzi că 8 de-un leu se îngrămădesc să ia funcția te-apucă râsul.

La o conferință de presă, Dolha a scăpat porumbelu’ și a arătat că –i șef și NU depinde de Oltean. A zis că pentru alegerile locale sunt 8 care-s buni de primar: 6 de la P.D.L și 2 de la P.N.L. A demonstrat că e liber: LIBER de orice simț al realității și veșnic în căutarea unui candidat. La fel ca în alegerile trecute când l-au trântit pe Vasile Moldovan la o candidatură sinucigașă. Cursa era întinsă cu mare abilitate, chiar din interior, cu un an mai devreme.  Iar liberalii l-au scos pe Dobra, ATENȚE – ca purtător de cuvânt al U.S.L pentru că liberalii vechi nici măcar NU au avut candidat la acea oră.

După 4 ani de gafe monumentale a lui Crețu, ce poate fi mai penibil decât două partide care NU găsesc încă un candidat și o dau iarăși pe povești de 2 lei cu sondaje?

Ne-am săturat de Crețu, dar parcă de politichie ni-i acru până-n măduvă!

La ce structuri de partid are PSD, Duțu a lui Popa va defila cu cei 8 de-1 leu, dirijați spre pierzare de leul senil și fără dinți – Ioan Oltean și de Dolha cel cu dinți de lapte.

2 notes
67 views
bookmark icon

2 thoughts on “Ei sunt neica-nimeni și SEMNALIZEAZĂ că au 8 primari în culise! Niște ageamii, dom’le!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.