EL e omul care a făcut strategia PNL pe Bistrița! Profesorul universitar Stelian Brad a conceput planul de ATAC anti -PSD!

 -  -  1263În campania electorală de la locale, Ioan Turc și-a ales un strateg din mediul universitar. Programul de Guvernare Locală este realizat de Stelian Brad, profesor universitar la Universitatea Tehnică din Cluj, specializarea Robotică!

Iată principalele direcții pe care va acționa PNL-ul, în campania electorală:

1. Administrație transparentă și modernizată prin digitalizare

2. Administrație care are grijă de cetățenii săi

3. Oraș verde și curat

4. Oraș inteligent și atractiv pentru tineri

5. Destinațe culturală și turistică

6. Destinație petru afaceri inovative.

Cele 6 direcții de dezvoltare au fost explicate pe scurt de Ioan Turc și prezentate pe un ecran de mari dimensiuni!

“Doresc să vă asigur că aplicarea acestui program în Bistrița va face din orașul nostru definiția unei bune guvernări locale. Va asigura suport și oportunități pe care mulți NU le văd astăzi pentru antreprenorii locali și cu certitudine va ridca mult calitatea vieții bistrițenilor.

Să ne ajute Dumnezeu să reușim în ceea ce ne propunem și am încredere că împreună cu echipa, ceea ce am gândit se va materiliza în perioada care urmează!” – a declarat Ioan Turc la prezentarea programului.

După prezentarea programului, strategul PNL s-a consultat cu membrii de partid din prima linie și s-au retras într-o sală de ședințe!

Ioan Turc are Alianța cu el, acum trebuie să iasă-n stradă să convingă cu programu-n mână!

Ioan Turc va trebui să explice conceptele lui Stelian Brad și să le adapteze electoratului din Bistrița.

Până acum, Turc a jucat politic, dar are un hop mare de trecut care ține de campania propriu-zisă ! Ioan Turc e din garda veche și este obligat să se plieze pe pretențiile unui electorat profund nemulțumit de stilul vechi de-a face administrație!

Comunicarea și profilul candidatului, explicarea programului, sprijinul celor din lista de consilieri locali și atacurile celorlalți candidați sunt elemente-cheie de care PNL-iștii sunt obligați să țină cont în lupta pentru Primăria Bistrița!

VEZI CV-ul prof. univ. Stelian Brad

0 notes
388 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *