Elena Kuji și Cosmin Buteică, nuntă ca-n povești!

 -  -  11854Elena Kuji și Cosmin Buteică au avut parte de o nuntă de vis! Cununia religioasă a fost oficiată la Mănăstirea Putna într-un cadru deosebit. Pentru acest eveniment special, mirii și invitații chemați la mănăstirea din Moldova au purtat costume populare.

zz43

zz11

zz44

 

 

 

 

 

 

 

 

z1

zz31

 

 

 

 

 

 

 

Petrecerea a avut loc la Restaurant President din Bistrița, într-o atmosferă de vis. Sala a fost decorată discret, cu flori și elemente naturale. Aurelian Temișan a deschis balul celor doi miri, artistul fiind un apropiat al tinerei perechi. Temișan a susținut un recital de 3 ore, după care a plecat direct în concediu.

z221

 

 

 

 

 

 

Petrecerea a continuat și i-a păstrat pe miri în centrul atenției.

Mirele Cosmin Buteică a ales o ținută neagră, cu vestă și ușoară tentă retro. Un look aristocrat, de british gentleman, mereu atent cu mireasa lui și galant cu cei din jur. Mirele Cosmin Buteică i-a dedicat soției o melodie specială și a cântat cu mult patos melodia I’m  your’s. Apauzele frenetice și săruturile calde au completat tabloul magic al nunții.

 

 

 

 

 

 

Elena Kuji este una din tinerele de perspectivă ale Rommâniei, absolventă a Universita’degli Studi di Modena, Universite’ Sorbonne și Internațional University of Monaco. În ziua nunții, Elena a purtat o rochie creație proprie și a impresionat prin decență și atitudine. Elena Kuji a demonstrat că poate fi la înălțime în designul vestimentar și brandul “by Kuji” (proiectul său de viitor) se poate lansa oricând la nivel înalt.

 

z11

z3

z33

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pantofii Manolo Blahnik au completat imaginea unei mirese cu stil, extravagantă și naturală în același timp. Inelul cu diamant i-a conferit miresei un aer special, aristocratic, iar accesoriile pe nuanțe de albastru-marin au evidențiat ținuta de mare rafinament a Elenei.

 

aa45

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La nuntă au participat colegii de facultate ai celor doi, majoritatea absolvenți de școli internaționale, acum angajați  cu poziții înalte în domeniile în care activează. Nunta a avut un aer sofisticat, cu o tentă ușor arhaică, prin care invitații au fost plăcut surprinși.

a88

zz53

 

 

 

 

 

 

Trișcașii din Leșu a avut o prestație excepțională și a realizat un moment artistic dedicat special Elenei Kuji, fata cu care se mândrește întreaga zonă. S-a “ciuit” găina și au fost momente când invitații străini au jucat pe muzică populară, dezinvolți și exuberanți.

 

 

x2 x3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Personajele cu influență au fost discrete, deși o mare parte activează în dipomație, în politică sau în instituții  financiare de renume la nivel mondial.

Nași de cununie au fost Sebastian “Tianu” Burduja (liderul PACT) și soția sa, Holly Burduja. Tianu este un politician din noua generație, care a studiat în străinătate și a fost angajat al Băncii Mondiale, specializat în economie. Tânărul este președintele P.A.C.T, Platforma Acțiunea Civică a Tinerilor, partid reprezentat la vârf de elitiștii României.”Tianu” Burduja a cântat live pe scenă și s-a simțit în largul său încântându-i pe nuntași într-un moment artistic de mare imPACT.

x55

 

 

 

 

 

 

 

 

Socrii au întreținut atmosfera în fața unui număr copleșitor de invitați:  aproximativ 500 de persoane au luat parte la petrecere. Părinții mirilor s-au implicat la fiecare moment-special al petrecerii și au reușit să-și stăpânească emoțiile până la final.

zz12

 

 

 

 

 

 

Meniul ales, muzica excepțională și invitații au făcut ca evenimentul să fie unul de clasă, memorabil pentru Bistrița.

Mirilor Cosmin și Elena Kuji-Buteică, redacția “Ziar de Bistrița” le urează Casă de Piatră!

 

1 notes
979 views
bookmark icon

One thought on “Elena Kuji și Cosmin Buteică, nuntă ca-n povești!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *