Elevii care obțin media 10 la Bacalaureat vor primi bilete gratis la festivalurile Untold și Neversea

Dai BAC-ul anul acesta? Orele de studiu îți sunt răsplătite cu distracție pe măsură. ️Dacă te-ai înscris pentru sesiunea de vară, beneficiezi garantat de super prețuri la abonamentele UNTOLD și Neversea. Iar dacă treci cu media 10, facem cinste și îți oferim biletele gratuit + un voucher de 500 lei, pentru a sărbători succesul cum se cuvine” este mesajul lansat în spațiul public de organizatorii Untold, care continuă și în acest an campania începută în anul 2016 prin care îi răsplătește pe elevii care obțin notă maximă la examenul de Bacalaureat.

Astfel, liceenii care promovează examenul maturității cu nota 10 vor primi bilete cu acces gratuit la festivalurile UNTOLD și NEVRSEA.

De asemenea, pe lângă participarea gratuită la cele mai atractive festivaluri din Europa, absolvenții de 10 vor primi și câte un voucher în valoare de 500 de ron oferit de Kaufland România.

În plus, până pe 20 iulie, toți cei care s-au înscris la examenul de bacalaureat în sesiunea din vară, vor putea achiziționa abonamente cu reducere la cele două festivaluri:

  •  la UNTOLD la prețul special de 499 de lei plus taxe, din prețul final de 650 lei + taxe al abonamentului;
  •  la Neversea la prețul special de 399 de lei plus taxe, din prețul final de 550 lei + taxe al abonamentului.

Campania este susținută de Kaufland Romania.Caricatură

Ziar de Bistrita