Elicopterul SMURD, chemat în sprijinul unui tânăr de 26 de ani, prins sub un tractor. Din păcate, victima a decedat

 -  -  112973 

Un tânăr de 26 de ani și-a găsit sfârșitul marți după-amiaza, după ce a fost prins sub un tractor. Teribilul accident s-a produs pe raza localității Uriu.

La fața locului au fost direcționate două echipaje medicale, unul SMURD de prim ajutor și altul din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud. De asemenea, s-a solicitat și intervenția unui echipaj de descarcerare.

”Victima a fost scoasă de sub tractor înainte ca echipajele să ajungă la locul indicat”, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Medicii au găsit victima inconștientă, cu un traumatism cranio facial grav și au solicitat intervenția unui elicopter SMURD care să îl preia pe bărbat și să îl transporte la o clinică de specialitate dintr-un centru universitar.

Însă, din păcate, victima – un bărbat în vârstă de 26 de ani – nu a răspuns manevrelor de resuscitare, medicul care încadrează elicopterul SMURD fiind nevoit sa îi declare decesul, la locul solicitării.

Din primele date, tânărul se afla în curtea locuinței sale din Uriu și efectua reparații la un tractor care ar fi căzut peste el. Polițiștii din Uriu efectuează cercetări pentru ucidere din culpă”, a precizat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

FOTO: arhivă

11 bookmark
0 notes
2698 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.