Politic

Emil Radu Moldovan, anunț despre candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud

 -  -  1623


Preşedintele PSD Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a anunțat, vineri, într-o conferință de presă, că nu va mai candida, la alegerile locale din anul 2024, pentru nicio funcţie administrativă la nivel județean.

”Am precizat că nu voi mai candida la Consiliul Judeţean, pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. Ca să doarmă toată lumea liniştită, nu o să candidez nici pentru cea de primar al municipiului Bistriţa, al oraşului Beclean, al oraşului Năsăud sau al oraşului Sângeorz-Băi. Nu am luat încă o decizie legată de comuna mea natală. Alte candidaturi nu există”, a spus Emil Radu Moldovan.

Acesta a adăugat: ”Sunt deja trei mandate, e de ajuns. Bogdan Ivan bate pasul pe loc de zece ani pe lângă mine, consider că este total pregătit pentru a prelua cu un nou elan, cu mai multă putere, cu o altă viziune şi să ducă lucrurile pe mai departe cu mult mai bine decât am făcut-o eu. Trăim într-o altă lume”.

Întrebat dacă își dorește să revină în Parlament, liderul social democraților din Bistrița-Năsăud a precizat că nu a luat deocamdată nicio decizie în acest sens și spune că acum are alte priorități.

Prioritatea mea este finalizarea procedurii de preluare a Complexului Sportiv. Următoarea este demararea lucrărilor la noua aripă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistrița, recepţia lucrărilor la noua Secţie de Oncologie de pe strada Ghinzii, recepţia Bazei de tip 1 de la Unirea, recepţii la câteva drumuri. Acestea sunt prioritățile mele astăzi. La modul sincer, nu m-am gândit la altceva deocamdată. Nu voi pleca din viaţa publică, pentru că nu am firme, nu am acţiuni şi, din păcate pentru mine, nici vârsta pentru a beneficia de pilonul I de pensii, pentru că la pilonul II  nici nu ştiu unde sunt asigurat”, a adăugat preşedintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

În contextul în care Emil Radu Moldovan a anunțat că nu va mai candida pentru nicio funcție administrativă în plan județean, liderul PSD, Marcel Ciolacu, i-a spus că îl așteaptă la București.

Cred că expertiza domnului preşedinte Radu Moldovan o să ne prindă bine şi la Bucureşti, şi aşa este corect”, a afirmat Marcel Ciolacu.

1623 views
bookmark icon

One thought on “Emil Radu Moldovan, anunț despre candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.