Politic

Emil Radu Moldovan, după învestirea noului prefect: ”Sunt ferm convins că în Instituția Prefectului, începând de astăzi, nu se va mai face politică”. Ce a cerut noii conduceri a Prefecturii

 -  - 


Președintele PSD Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, s-a arătat convins că, odată cu învestirea în funcție a prefectului Mica Oprea, în Instituția Prefectului nu se va mai face politică. Prezent la ceremonia de depunere a jurământului, liderul județean al PSD a adresat și o solicitare noii conduceri a Prefecturii Bistrița-Năsăud.

”Sunt ferm convins că în Instituția Prefectului, începând de astăzi, nu se va mai face politică. Chiar dacă la nivel decizional și guvernamental s-a luat, în urmă cu doi ani, decizia ca prefecții să devină oameni politici, noi am decis ca în județul Bistrița-Năsăud să facem invers și să punem un profesionist pe această funcție, un om care nu are nicio legătură cu politica, doar cu cea a cetățeanului”, a declarat Emil Radu Moldovan.

Președintele PSD Bistrița-Năsăud a cerut noii conduceri a Instituției Prefectului să analizeze componența Comitetului Județean pentru Situații de Urgență și să o completeze.

”E pandemie, sunt extrem de multe lucruri complicate și sper ca prefectul Mica Oprea și cei doi subprefecți – Ioan Zăgrean și Decsei Atilla – să ia cele mai bune decizii pentru cetățeni și le adresez rugămintea să nu mai facă acest lucru în cerc restrâns și să îi consulte pe toți cei care trebuie să suporte implicațiile deciziilor, indiferent că sunt autorități publice locale sau simpli cetățeni. Cred că trebuie revizuit Comitetul Județean pentru Situații de Urgență și componența lui trebuie completată cu reprezentanții tuturor celor care își desfășoară activitatea în județul Bistrița-Năsăud. Spre exemplu, nu cred că este corect să iei decizii care afectează activitatea HoReCa, dar niciun membru al Comitetului să nu provină din acest domeniu. E un singur exemplu, dar ele pot fi mai multe. Vă adresez cu profund respect și considerație ca, în perioada următoare, împreună cu responsabilii, să analizați toate aceste comandamente și să îi implicați pe toți cei care sunt direct implicați de deciziile pe care va trebui să le luăm în anumite situații. Sunt convins că lucrurile vor merge bine. Toți cei care am ales să depunem un sfânt jurământ suntem obligați să facem tot ce ține de noi ca viața cetățenilor să fie puțin mai bună”, a mai spus Emil Radu Moldovan.

78 views
bookmark icon

One thought on “Emil Radu Moldovan, după învestirea noului prefect: ”Sunt ferm convins că în Instituția Prefectului, începând de astăzi, nu se va mai face politică”. Ce a cerut noii conduceri a Prefecturii

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.