Emil Radu Moldovan: ”Invit partidele politice la discuții pentru crearea viitoarei majorități din Consiliul Județean Bistrița-Năsăud”

 -  -  1545Președintele Partidului Social Democrat Bistrița-Năsăud și al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, îi invită la negocieri pe liderii celorlalte formațiuni politice care au avut rezultate bune la alegerile locale din 27 septembrie și care au reușit să obțină mandate de consilieri județeni, discuțiile urmând să fie purtate în vederea formării unei majorități în CJ.

Invit partidele politice, membre ale Consiliului Județean Bistrița-Năsăud în urma votului dat de căre cetățeni pe 27 septembrie, la discuții în ceea ce privește crearea viitoarei majorități și continuarea proiectelor care sunt în interesul tuturor cetățenilor. E prima dată când o fac și, așa cum am spus și în campanie, în funcție de cum vor vota cetățenii, eu voi lua act de decizia lor. Acum am luat act de decizia cetățenilor, suntem trei formațiuni politice în Consiliul Județean – Alianța pentru Bistrița-Năsăud, Partidul Național Liberal și Partidul Mișcarea Populară. Invit liderii acestor partide politice să ne așezăm la masă și să vedem care sunt cele mai bune soluții pentru ca proiectele de dezvoltare ale județului Bistrița-Năsăud să continue. Eu am toată disponibilitatea să atau la masă alături de ceilalți lideri”, a declarat Emil Radu Moldovan în emisiunea ”Unde-i adevărul?” de la AS-TV, emisiune transmisă live pe pagina de Facebook a jurnalistului Cristian Berari și care va fi difuzată joi, 1 octombrie, la AS-TV.

Liderul PSD Bistrița-Năsăud a ținut să sublinieze că nu a existat niciun fel de înțelegere nici preelectorală și nici postelectorală cu alți lideri politici din județ.

”Nu a existat niciun fel de înțelegere nici preelectorală și, deocamdată, nu am niciun fel de înțelegere nici postelectorală. Nu am avut întâlniri încă cu nimeni, dar am purtat discuții telefonice cu mai mulți lideri politici din ambele partide politice prezente în Consiliul Județean”, a completat Moldovan.

Emil Radu Moldovan a câștigat cel de-al treilea mandat de președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud cu 51,75% din numărul total al voturilor valabil exprimate.

0 notes
670 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lentile-contact-colorate.net