Emil Radu Moldovan: ”Pârtia de schi din Bistrița nu era o prioritate!”

 -  -  71746Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, este de părere că investiția privind amenajarea pârtiei de schi de pe Dealul Cocoș nu a fost cea mai bună și înțeleaptă alegere, completând că, în opinia sa, aceasta nu a reprezentat o prioritate pentru municipiul Bistrița.  

Oricât de mult am susține noi că pârtia de la Bistrița este un proiect de succes, nu este așa. Pârtia de la Bistrița nu era o prioritate pentru municipiul Bistrița. Sigur, dacă terminam toate celelalte investiții sau făceam cu totul altceva, era bun și un astfel de proiect. Nu are rost să mai susținem și să nu ne recunoaștem greșelile. Da, nu a fost cea mai înțeleaptă decizie a noastră în momentul când am adus ca prioritate o astfel de investiție, pentru că, din păcate, schimbările climatice sunt cele care sunt și va fi foarte greu, oricât de multă bunăvoință ar avea cei care administrează și gestionează acest obiectiv, să poată să facă pârtia funcțională pentru o perioadă lungă de timp”, a declarat, joi seara, în cadrul conferinței de alegeri a Organizației Municipale PSD Bistrița, Emil Radu Moldovan.

Deși în Bistrița au fost realizate și alte investiții benefice pentru comunitate, liderul social democraților din Bistrița-Năsăud este de părere că investiția în amenajarea pârtiei de schi le umbrește.

”Nu sunt critic cu Ovidiu Crețu. Nu sunt critic cu colegii mei de la Primărie, pentru că și eu am partea mea de vină, dar e un gest sau un mod sau un fel de proiect care nu este cel mai fericit și care, din păcate, acoperă cu o umbră toate celelalte realizări care nu sunt puține, pentru că municipiul Bistrița s-a schimbat în bine profund în cei 12 ani cât colegii noștri de la PSD au condus Primăria Bistrița”, a mai adăugat Moldovan.

Însă, cu toate acestea, președintele PSD Bistrița-Năsăud consideră că orice greșeală trebuie asumată, la fel și aceasta. ”Am luat decizia să asumăm ceea ce am greșit atât la nivel național, cât și aici și oricât de mult ”, a mai completat Moldovan.

În ceea ce privește pârtia de schi, reamintim că administrația locală din Bistrița a realizat această investiție cu bani proveniți dintr-un împrumut bancar. Recent, primarul Ovidiu Crețu a afirmat că până acum, atât în amenajarea pârtiei, cât și în investițiile realizate ulterior la acest obiectiv, s-au cheltuit aproximativ 27 de milioane de lei, însă spune că ar mai fi necesare o serie de investiții pentru asigurarea funcționării acesteia.

VIDEO: Primarul Ovidiu Crețu: ”Pârtia de schi are în continuare nevoie de niște dotări!”

7 notes
871 views
bookmark icon

7 thoughts on “Emil Radu Moldovan: ”Pârtia de schi din Bistrița nu era o prioritate!”

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *