Emil Radu Moldovan: Voi reanaliza decizia mea de a nu mai candida pentru încă un mandat de președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud

Președintele PSD Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a anunțat, luni, că va reanaliza decizia sa de a nu mai candida pentru încă un mandat de președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

Decizia mea radicală de a nu mai candida, după foarte multe discuții pe care le-am avut în ultima perioadă, rămâne să o reanalizez. Nu există în momentul de față altă decizie. (…) Am constatat că eu nu îmi mai aparțin mie și că deciziile de acest gen nu le pot lua singur, cel puțin din discuțiile din ultimul an cu foarte multe categorii sociale. Voi avea o discuție foarte serioasă cu colegii mei din structurile de conducere a partidului, cu primarii, vom lua o decizie care să fie cea mai bună în primul rând pentru județ și pentru oameni și în al doilea rând și pentru PSD”, a spus Emil Radu Moldovan într-o conferință de presă, răspunzând la o întrebare a jurnaliștilor pe această temă.

Liderul PSD Bistrița-Năsăud a adăugat că prioritate are în acest moment închiderea unor proiecte finanțate din fonduri europene, dar a menționat că partidul din care face parte va face o analiză ”foarte serioasă” în fiecare localitate din județ.

”Întrucât conducerea PSD e formată în mare parte din oameni din administrație, în momentul de față, prioritățile noastre sunt de a închide exercițiului financiar 2014 – 2023 până la 31 decembrie 2023. Atât Nicu Moldovan, Radu Moldovan, cât și Romeo Florian, Vasile Șut și Vasile Borș și ceilalți membri ai Biroului Permanent ne concentrăm și ne canalizăm toate energiile pentru a închide proiectele pe fonduri europene pentru că nu ne permitem să pierdem niciun cent. Bucuria mea foarte mare este că vom reuși să finalizăm toate proiectele până la 31 decembrie 2023. (…) Am avut deja o ședință a Biroului Politic și urmează să ne întâlnim din noi cu colegii mei. Am fost împuterniciți să începem să facem o analiză foarte serioasă localitate cu localitate, primărie cu primărie, până la finalul anului, și să vedem unde trebuie să luăm măsuri. (…) După sărbătorile de iarnă vom intra în linie dreaptă pregătind campania pentru primele alegeri, cele europarlamentare din 9 iunie. În paralel, sigur că vom proceda la toate analizele necesare vizavi de desemnarea candidaților pentru poziții”, a spus liderul PSD Bistrița-Năsăud într-o conferință de presă.

Reamintim că președintele Emil Radu Moldovan a declarat, încă din anul 2020, că nu va mai candida pentru nicio funcție executivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *