Partidul Verde își face “campanie bio”, pe net și NU cheltuie niciun LEU! Prima dezbatere și prezentare candidaților, transmise LIVE pe facebook!

Partidul Verde abordează un nou stil de campanie electorală. Simpatizanții Partidului Verde și candidații pe listele de la Parlamentare au fost prezenți la sediul partidului pentru o dezbatere pe tema deșeurilor. Evenimentul a fost filmat în integralitate și transmis LIVE pe facebook.

Lansarea candidaților și dezbaterea publică pe tema deșeurilor a fost transmisă LIVE pe facebook din sediul de partid. Pe tot parcursul campaniei electorale, “verzii” propun 4 dezbateri, pe diverse teme. Întrunirile vor avea loc în fiecare miercuri, de la ora 17.30 la sediul de partid.

 

 

“Verzii” vor campanie eco, FĂRĂ să cheltuie niciun ban!

Reprezentanții partidului au depus un document scris la Autoritatea Electorală Permanentă și au declarat că  vor face campanie fără sumele puse la dispoziție prin lege. PNL și USR au filmat conferințe de presă și le-au transmis în direct, însă acest mod de campanie cu dezbatere on-line este o premieră în campania electorală.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verzii candidează cu :

– jurnalistul Lucian Moldovan la Camera Deputaților

Ambruș Ștefan la Senat

În cadrul dezbaterii s-a discutat pe poluarea cu deșeuri, economia sustenabilă circulară și risipa alimentară, iar pe parcursul următarelor 3 întâniri, “verzii” promit abordarea unor teme de actualitate pe chestiuni de mediu.

Bălan și Țetcu s-au retras în linia a II-a și coordonează din umbră!

 Președintele verzilor din municipiu, Marius Bălan a trecut la Verzi cu o mare parte din membrii Partidului Ecologist cu câteva luni înainte de alegerile locale. Fără structuri, lui Bălan îi mai trebuiau 150 de voturi (3 voturi/secție) pentru a intra în Consiliul Local. Acum, Bălan candidează pe locul II la Camera Deputaților iar Cristi Țetcu e pe locul II la Senat. Ambii sunt lideri ai organizației și puternic-implicați în acțiunile de mediu, printre care MHC-urile din județ, sau în problemele survenite la depozitul de la Tărpiu.

 

 

 

 

 

 

Miercurea viitoarea de la ora 17.30, Partidul Verde va ieși on-line cu o nouă dezbatere transmisă LIVE pe facebook, prin care vor să-și atragă electoratul și să formeze la Bistrița o societatea civilă puternică și activă pe politicile de mediu.

 Caricatură

Ziar de Bistrita