Engleza pentru toți, la Biblioteca Județeană ”George Coșbuc”

 -  -  1279


 

 

Biblioteca Judeţeană „George Coşbuc” Bistrița-Năsăud va derula un nou proiect  prin intermediul căruia își propune să vină în sprijinul atât a copiilor, cât și a adulților. Instituția va organiza cursuri gratuite de învățare a limbii engleze, care să îi ajute pe doritori să dobândească cunoștințe de nivel începător în această limbă.

Cursurile se vor desfășura în fiecare zi de marți, între orele 17:00 – 18:00, la Mediateca bibliotecii, orele fiind susținute de Daciana Sărățean. Prima întâlnire este programată pentru marți, 26 noiembrie, iar în această perioadă se pot face înscrieri.

Toți cei care doresc să participe la acest curs, indiferent că este vorba despre copii sau adulți, se pot adresa secretariatului Bibliotecii Județene ”George Coșbuc” Bistrița – Năsăud, iar dacă vor să obțină informații suplimentare pot suna la numărul de telefon 0363 401 356.

Obiectivul urmărit în cadrul proiectului constă în promovarea limbii engleze în rândul tinerilor care doresc să-și perfecționeze cunoștințele lingvistice. La finalul proiectului, cursanții vor fi în măsură să susțină o conversație uzuală, dar și să scrie și să citească în limba engleză.

0 notes
404 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *