Ești student și ai cel mult 35 de ani? Vorbești limba germană? Poți pleca la muncă în Germania pe perioada vacanței de vară

 -  -  1075


Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bistrița-Năsăud organizează selecție pentru studenții care doresc să lucreze ȋn Germania.

În perioada următoare, studenții care doresc să aplice pentru un job de vacanţă de vară în anul 2018 (minim 2 luni) în Germania, se pot înregistra la Compartimentul EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Bistriţa – Năsăud.

Pentru anul 2018 sunt disponibile 50 de posturi în domeniul hotelier – gastronomic, ȋn gastronomia de sistem (fast-food), ȋn producția industrială și ȋn domeniul serviciilor.

”Menționăm că pot participa studenții cu vârsta cuprinsă între 18 şi 35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii și care au cunoștințe bune/foarte bune de limbă germană” precizează Otilia Râpan, directorul executiv al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Bistrița-Năsăud.

Documentele necesare ȋnregistrării dosarului sunt:
– copie act de identitate (cu o valabilitate de minim 6 luni);
– fișa de solicitare – Bewerbung – completată ȋn 2 exemplare la calculator și semnată (formularul tipizat);
– adeverința de la facultate ȋn care să se specifice anul de studii și ce tip de cursuri urmează (tipizat facultate);
– adeverința de la facultate – Immatrikulationsbescheinigung (formularul tipizat)
– 3 fotografii tip pașaport;
– copie permis de conducere (dacă este cazul).

Interviul cu angajatorii germani va fi susţinut prin intermediul programului Skype. Interviul este menit să verifice şi nivelul de cunoaştere a limbii germane.

Toate documentele necesare pentru înscriere, precum şi instructiunile de completare a acestora pot fi obţinute de la consilierul EURES din cadrul AJOFM Bistriţa – Năsăud.

Ȋnregistrarea se va desfășura pana în data de 9 februarie 2018 la sediul AJOFM Bistriţa – Năsăud, din Bistriţa, strada Gării, nr. 2-4, cam.16 birou EURES.

0 notes
200 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *