Europarlamentarul Rareș Bogdan (PNL): ”Nu mai vreau să văd roșu în Bistrița-Năsăud!”

 -  -  1449


Europarlamentarul Rareș Bogdan le-a transmis tuturor susținătorilor bistrițeni ai candidatului Partidului Național Liberal la alegerile prezidențiale că nu mai vrea să vadă roșu în județul Bistrița-Năsăud și le-a cerut acestora ca la scrutinul electoral din 24 noiembrie să dea dovadă de mobilizare exemplară.

”Vrem să primim de aici, de la Bistrița, un rezultat. Acest rezultat să fie undeva între 74 și 77 %. Încă se poate. Am văzut acest județ pe harta pe care o prezentam în seara alegerilor ca jurnalist. Și l-am văzut ani în șir, alegeri după alegeri, în ultimii 20 de ani, având o culoare care mie mi-a plăcut și știu că și dumneavoastră – portocaliu. L-m văzut acum într-o culoare care îmi place enorm și pe care o iubesc – galben. Nu mai vreau să văd roșu aici la Bistrița. Roșu este culoarea interzisă în județul Bistrița-Năsăud. Este o culoare apărută întâmplător în acest județ și sunt convins că așa cum Traian Ogâgău a câștigat Sângeorzul și a spart tot ceea ce înseamnă dominație în orașe a PSD, așa cum bunul meu prieten Sorin câștigă la Spermezeu de le sună apa în cap, sunt convins că toți primarii noștri, toți cei care vor candida vor scoate scoruri care să le arate celor din PSD că Bistrița-Năsăud nu are treabă cu socialismul”, a spus Rareș Bogdan la Bistrița, în timpul unui miting electoral pentru susținerea candidatului PNL în turul doi al alegerilor prezidențiale.

Însă, europarlamentarul liberal a completat că pentru ca toate acestea să se poată realiza este nevoie de mobilizare exemplară.

Mobilizarea este cheia. (…) Pentru ca dumneavoastră să puteți guverna și pentru ca dumneavoastră să recâștigați Bistrița-Năsăud este nevoie să vă mobilizați la maxim într-o încleștare a unui partid care cade pur și simplu în groapa abisală a istoriei”, a mai spus Rareș Bogdan.

În opinia liberalului, candidatul PNL – Klaus Iohannis este ”cel mai titrat om politic la nivel internațional pe care l-a dat această țară în ultimii 30 de ani”.

“Forța președintelui României vine din experiența sa. (…) Au fost ani întregi în care un singur om le explica tuturor celor de peste mări și țări, partenerilor noștri tradiționali că țara aceasta nu va derapa, că țara aceasta nu va cădea în negura istoriei, ca nu o va lua pe calea strâmbă. Acel om a fost unul singur. De multe ori mult prea singur, avându-ne doar pe noi, cei din societatea civilă alături de el. Acel om care a ținut stindardul sus și a zis ‘pe aici nu se trece, România rămâne în democrație, România rămâne pro-occidentată, România rămâne pro-americană’ a fost și este Klaus Iohannis”, a mai completat Rareș Bogdan.

0 notes
574 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *