Eveniment organizat într-un local din Unirea, întrerupt de poliţişti; s-au aplicat peste 50 de sancțiuni

 -  -  1702


În ultimele 24 de ore, forțele de ordine din Bistrița-Năsăud au continuat acţiunile de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19. În timpul controalelor, polițiștii au descoperit că într-un local din cartierul Unirea se desfășura un eveniment privat, astfel că au aplicat peste 50 de sancțiuni petrecăreților.

”În cursul nopţii trecute, efective din cadrul Poliţiei Municipiului Bistrița şi jandarmi din cadrul IJJ Bistrița-Năsăud au desfăşurat o acţiune în localitatea Unirea, pentru verificarea modului de respectare a măsurilor dispuse în contextul stării de alertă. Astfel, forţele de ordine au intervenit la punctul de lucru al unui agent economic din Unirea, unde s-a constatat că se desfăşura un eveniment privat, în spaţiu închis, contrar prevederilor legale. Având în vedere cele constatate, polițiștii au aplicat un număr de 54 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de 6.000 de lei, pentru încălcare prevederilor Legii 55/2020, evenimentul respectiv fiind întrerupt”, precizează Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Tot în ultimele 24 de ore, poliţiştii bistrițeni, jandarmii şi polițiștii locali au desfăşurat și acţiuni de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă și în alte zone din județ.

”Astfel, în urma activităţilor desfăşurate, au fost verificate 84 de societăți comerciale, fiind legitimate peste 1.500 de persoane. Pentru abaterile constatate au fost aplicate 124 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 19.000 de lei”, a completat IPJ Bistrița-Năsăud.

La aceste activităţi au participat 154 de efective.

FOTO: arhivă

0 notes
827 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *