FOTO-VIDEO: Fiecare cu excelența lui! Radu Moldovan a înființat propria gală de acordat premii, “decilin” de premiile acordate de primarul Crețu! Vezi cine a luat diplome de EXCELENȚĂ, la Județ!

 -  -  1711


Președintele Consiliului Județean a înființat premiul de cetățean de onoare al județului și totodată o gală de decernare a acestor premii laolaltă cu premiile de excelență. De menționat că la nivelul municipiului Bistrița și primarul Ovidiu Crețu organizează o gală similară, care s-a organizat săptămâna trecută la Centrul Cultural Municipal.

premiile-municipiuluiGala de EXCELENȚĂ a Primăriei Bistrița

 

 

 

 

 

Extrem de abil, Radu Molodvan a premiat tot ce se poate premia la categoria instituții militarizate. Astfel, s-au acordat titluri onorifice și diplome de excelență unor oameni din structuri, aflați în retragere, dar și în plină activitate Au primit DIPLOME de EXCELENȚĂ:

 

Serviciul Român de Informații:

Colonel Gheorghe Oltean a primit diplomă de excelență în semn de recunoaștere a întregii activități, desfășurate cu profesionalism, la conducerea Direcției Județene de Informații Bistrița-Năsăud și pentru deosebita colaborare avută cu instituția Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

 

 

 

Serviciul de Transmisiuni Speciale

virgil petri Colonel rez. Virgil Petri – în semn de recunoaștere a întregii activități, desfășurate cu profesionalism, la conducerea Structurii Teritoriale ”Probleme Speciale” și pentru deosebita colaborare avută cu instituția Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

 

 

 

Armată:

ioan vasiesColonel rez. Ioan Văsieș – în semn de recunoaștere a întregii activități, desfășurate cu profesionalism, la conducerea Statului Major al Brigăzii 81 Mecanizate ”General Grigore Bălan” și pentru deosebita colaborare avută cu instituția Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

 

 

 

 

Greii din umbră! Excelența sa, Harșian!

Radu Moldovan l-a premiat pe Octavian Harșian, un om cu greutate în perioada comunismului și un om respectat de garda veche, mai ales. Octavian Harșian a primit o diplomă de excelență în semn de recunoaştere a întregii activități, desfășurate cu profesionalism și pentru contribuția adusă la dezvoltarea agriculturii și viticulturii din județul Bistrița-Năsăud.

 

 

Diplome pentru secretarii de comune și pentru angajată a Consiliului Județean:

marieta burianMarieta Valeria Burian – pentru activitatea desfășurată în administrația publică a județului Bistrița-Năsăud.
George Pop – pentru activitatea desfășurată în administrația publică a județului Bistrița-Năsăud, în calitate de secretar al orașului Năsăud, în perioada 2000-2016 și președinte al Asociației secretarilor U.A.T. din județul Bistrița-Năsăud, în perioada 2007-2016.

 

 

Viorel Suciu – pentru activitatea desfășurată în administrația publică a județului Bistrița-Năsăud, în calitate de secretar al comunei Șieu, în perioada 1995-2016.

Alexandru Tăbăran – pentru activitatea desfășurată în administrația publică a județului Bistrița-Năsăud.

 

 

Categoria Show-uri TV:

musat seniorAlexandru Mușat – favoritul bistriţenilor și ocupantul locului II la Show-ul TV ’’Vocea României” — sezonul VI, în semn de recunoaştere şi apreciere a performanţei obţinute, a talentului şi modului în care a promovat imaginea judeţului Bistriţa-Năsăud. Premiul a fost ridicat de tatăl său.

 

 

 

yasmina butilaYasmina Butilă – marea câştigătoare a trofeului „Next Star” România – sezonul VII, în semn de recunoaştere a excelentei performanţe, a talentului şi modului în care a promovat imaginea judeţului Bistriţa-Năsăud.

 

 

 

 

Lauri pentru sporturile de contact și pentru handbal!

Ionel Burduhos – antrenor Muay Thai Profesional Fight Gym, în semn de recunoaştere şi apreciere a performanţei obţinute în plan sportiv şi pentru promovarea imaginii judeţului Bistriţa-Năsăud la nivel naţional şi internaţional.

Cosmin Botezat – antrenor Muay Thai Profesional Fight Gym, în semn de recunoaştere şi apreciere a performanţei obţinute în plan sportiv şi pentru promovarea imaginii judeţului Bistriţa-Năsăud la nivel naţional şi internaţional.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cristian Pleș – antrenor Muay Thai Profesional Fight Gym, în semn de recunoaştere şi apreciere a performanţei obţinute în plan sportiv şi pentru promovarea imaginii judeţului Bistriţa-Năsăud la nivel naţional şi internaţional.

Adrian Baias – campion european Muay Tai – Profesional Fight Gym, în semn de recunoaştere şi apreciere a performanţei obţinute în plan sportiv şi pentru promovarea imaginii judeţului Bistriţa-Năsăud la nivel naţional şi internaţional.
Bogdan Suru – vicecampion european Muay Tai – Profesional Fyght Gym, în semn de recunoaştere şi apreciere a performanţei obţinute în plan sportiv şi pentru promovarea imaginii judeţului Bistriţa-Năsăud la nivel naţional şi internaţional
Andrei Șunfelean – vicecampion european Muay Tai – Profesional Fyght Gym, în semn de recunoaştere şi apreciere a performanţei obţinute în plan sportiv şi pentru promovarea imaginii judeţului Bistriţa-Năsăud la nivel naţional şi internaţional.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kyokushin Bistrița:

Radu Sîngeorzan – antrenor emerit de Karate Kyokushin – CS Karate Bistriţa, în semn de recunoaştere şi apreciere a performanţei obţinute în plan sportiv şi pentru promovarea imaginii judeţului Bistriţa-Năsăud Ia nivel naţional şi internaţional
Dragoș Sîngeorzan – dublu campion european la Kata — CS Karate Bistriţa, în semn de recunoaştere şi apreciere a performanţei obţinute în plan sportiv şi pentru promovarea imaginii judeţului Bistriţa-Năsăud la nivel naţional şi internaţional.
Cristiana Chirlejan – campioană europeană la Kata – CS Karate Bistriţa, în semn de recunoaştere şi apreciere a performanţei obţinute în pian sportiv şi pentru promovarea imaginii judeţului Bistriţa-Năsăud la nivel naţional şi internaţional.

 

Campionii din Năsăud:

 

 

 

 

 

Ștefan Magdea – campion mondial la Frestyle K1 Light Boys 10-12 ani – Clubul Sportiv ’’Cătanele Negre” – Năsăud, în semn de recunoaştere şi apreciere a performanţei obţinute în plan sportiv şi pentru promovarea imaginii judeţului Bistriţa-Năsăud la nivel naţional şi internaţional
Sorin Sebastian Arjoca – antrenor Clubul Sportiv ’’Cătanele Negre” – Năsăud, în semn de recunoaştere şi apreciere a performanţei obţinute în plan sportiv şi pentru promovarea imaginii judeţului Bistriţa-Năsăud la nivel naţional şi internaţional.

Taekwondo – sport olimpic:

Marius Muti – antrenor Clubul Sportiv Ilyo, în semn de recunoaștere și apreciere a performanței obținute în plan sportiv și pentru promovarea imaginii județului Bistrița-Năsăud la nivel național și internațional.

 

 

 

 

Handbal:

Adrian Moldovan – pentru contribuţia adusă la dezvoltarea handbalului feminin bistriţean, prin promovarea echipei CSM Bistriţa în prima ligă de handbal feminin pentru prima dată în istoria handbalului bistrițean.

Oana Chirilă – în semn de apreciere a performanţei obţinute în plan sportiv şi pentru contribuţia adusă la promovarea echipei CSM Bistriţa în prima ligă de handbal feminin pentru prima dată în istoria handbalului bistriţean

Alexandru Radu Moldovan – pentru „cel mai implicat antrenor secund” şi contribuţia adusă la dezvoltarea handbalului feminin bistriţean, prin promovarea echipei CSM Bistriţa în prima ligă de handbal feminin pentru prima dată în istoria handbalului bistriţean
Horațiu Pașca – pentru „cel mai implicat antrenor principal” şi contribuţia adusă la dezvoltarea handbalului feminin bistriţean, prin promovarea echipei CSM Bistriţa în prima ligă de handbal feminin pentru prima dată în istoria handbalului bistriţean.

z4

z3

z2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Radu Moldovan vrea MÂNĂ liberă pe finanțarea sportului! 

 

“Trebuie să găsim soluții extrem de transparente pentru finanțarea sportului. Eu am o părere personală și cred că atâta timp cât administrațiile locale NU vor primi autonomie în ceea ce privește administrarea comunitățior… consiliile locale să poată să decidă în sensul de a susține sportul, altfel sportul românesc va merge în continure în jos.”  a declarat președintele Consilului Județean, la încheierea galei de deecernare a premiilor de excelență.

 

CLICK pentru mai multe poze

0 notes
836 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *