EXPIRĂ abonamentele de parcare din zona Ecaterina Teodoroiu, P-ța Morii, Vasile Conta, Ion Minulescu şi C. R. Vivu! Ce trebuie făcut pentru prelungirea cu 1 an, fără LICITAȚIE?

Începând cu data de 30.09.2023 expiră perioada de utilizare a locurilor de parcare de reședință pentru zona delimitată de străzile: Ecaterina Teodoroiu, P-ța Morii, Vasile Conta, Ion Minulescu şi C. R. Vivu.

Cum se poate face prelungirea cu încă 1 an, fără LICITAȚIE!

Prin urmare, în conformitate cu art. 41 din Regulamentul de atribuire a locurilor de parcare din parcările de reşedinţă din municipiul Bistriţa aprobat prin Hotărârea nr.141/26.10.2017 a Consiliului Local al Municipiului Bistriţa cu completările și modificările ulterioare, la expirarea perioadei de valabilitate a utilizării locului de parcare de reședință, aceasta se va prelungi cu încă 12 luni, cu condiţia achitării tarifului aferent perioadei următoare.
 Achitarea tarifului aferent locului de parcare, respectiv tariful de bază sau tariful licitat, după caz, se poate face la casieria Direcţiei Patrimoniu din str. Gheorghe Șincai nr. 2 cu cash/card sau prin transfer bancar în contul RO98TREZ10121E335000XXXX deschis la Trezoreria municipiului Bistrița, CUI 4347569 – Municipiul Bistrița Direcția Patrimoniu.
 În cazul în care utilizatorul locului de parcare nu achită tariful aferent acestuia până la data de 30.09.2023, conform HCL nr. 141/26.10.2017 cu completările și modificările ulterioare, va pierde dreptul de prelungire a utilizării locului de parcare, acesta va fi declarat liber și se va atribui altor persoane fizice/juridice.
Plăcuţa de rezervare cu numărul de înmatriculare poate fi ridicată,  iar pentru remontarea plăcuței se va achita taxa de 30 lei.          

     Nota 1: în cazul în care s-a schimbat numărul de înmatriculare al autoturismului pentru care s-a eliberat chitanţa este necesară depunerea  copiei noului certificat de înmatriculare.

     Nota 2: în cazul în care s-a schimbat numărul de telefon mobil vă rugăm să îl comunicaţi pe cel actual.

     Nota 3: în cazul pensionarilor cu pensia medie (soț+soție) sub salariul minim net pe economie, pentru a beneficia de 50%  reducere, este necesară depunerea cupoanelor de pensie în copie ori de câte ori se achită tariful aferent locului de parcare.

     Nota 4: în cazul persoanelor încadrate într-un grad de handicap sau care au în întreținere o astfel de persoană, pentru a  achita tariful de 1 leu în continuare, este necesară depunerea certificatului de încadrare în grad de handicap în copie ori de câte ori se achită tariful aferent locului de parcare.

Check Also

Restaurarea clădirii în care a funcționat vechiul cinematograf Omnia, estimată la peste 34 de milioane lei

Consiliul Local Bistriţa a aprobat luni, într-o şedinţă extraordinară, documentaţia de avizare a lucrărilor de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.