Explozie la un apartament de pe Împăratul Traian! 3 persoane au fost transportate de urgență la Spital!

 -  -  4341A EXPLODAT un apartament situat a etajul 4, pe strada Împăratul Traian! In urma exploziei de pa strada Imparatul Traian au rezultat 3 victime. 2 victime de sex feminin dintre care o gravida, si o victima de sex masculin.

Ele prezentau multiple traumatisme si plagi. Au fost stabilizate la locul incidentului de catre echipajele SAJ si au fost transportate la spital pentru mai multe investigatii si tratamente de specialitate.


ACTUALIZARE

Inițial, la numărul unic de urgențe 112 se anunțase că un bărbat a căzut de la etajul 4 al unui bloc de pe strada Împăratul Traian. La fața locului au ajuns mai multe echipaje medicale și din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud. În timp ce intervenția era în plină desfășurare, în același apartament de la etajul 4 al blocului s-a produs o explozie. Până în acest moment s-a stabilit că bărbatul în cauză s-ar fi aruncat de la fereastră, însă, înainte de asta ar fi pus la cale un plan diabolic prin care intenționa să își rănescă atât concubina, cât și pe fiica acesteia. Astfel, acesta a improvizat o „instalație” legată la conducta de gaz, care să declanșeze explozia, iar în momentul în care fiica femeii cu care bărbatul trăia a vrut să intre în apartament s-a produs o explozie puternică în urma căreia trei persoane au fost rănite.

”În urma exploziei de pe strada Împăratul Traian au rezultat trei victime. Două victime de sex feminin, dintre care o gravidă, și o victimă de sex masculin. Ele prezentau multiple traumatisme și plăgi. Au fost stabilizate la locul incidentului de către echipajele SAJ și au fost transportate la spital pentru mai multe investigații și tratamente de specialitate” a anunțat purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud.

Una dintre persoanele rănite în timpul exploziei este unul dintre angajații Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud,care intervenea în zonă.

Polițiștii bistrițeni sunt în continuare la locul incidentului și fac cercetări.

ACTUALIZARE 2

În urma incidentului petrecut în această după-amiază pe strada Împăratul Traian din Bistrița, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Bistrița au ajuns trei persoane:
– un bărbat de 51 de ani, în stare critică, cu fracturi toraco-abdominale și de bazin și cu o leziune a pancreasului în urma căderii de la înălțime, în șoc hemoragic, în comă profundă, intubat;
– un bărbat de 30 de ani, surprins de suflul exploziei din blocul de locuințe, cu fractură craniană, hematom epidural, contuzii și plăgi, în stare stabilă, urmând a fi consultat de medicul neurochirurg;
– o femeie de 43 de ani, de asemenea surprinsă de suflul exploziei, cu multiple plăgi și o contuzie la genunchiul drept, conștientă, stabilă hemodinamic și respirator.
Cei trei pacienți se află în curs de investigații și tratament.

FOTO: Veronica Petruț – Observator BN

 

4 bookmark
0 notes
66 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.