Expoziția Lego de la Complexul Muzeal, atractivă chiar și în condițiile actuale. Organizatorii lansează o provocare pentru vizitatori

 -  -  1942Asociația Brickenburg, cea care a organizat a 7-a ediție a expoziției Lego de la Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud, a anunțat că aceasta s-a bucurat până acum de un interes crescut din partea publicului, motiv pentru care lansează o provocare pentru vizitatori.

”Ne-a bucurat mult interesul manifestat de public pentru expoziția noastră de primavară, găzduită tradițional de Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud, la sediul Muzeului din Bistrița. Deoarece, din păcate, date fiind condițiile actuale nu au putut fi activități interactive, ne-am gândit că putem adresa o invitație către vizitatorii care ne-au întâmpinat cu călduă. Dacă doriți, aduceți lucrările voastre LEGO(R) pentru a fi expuse”, au transmis reprezentanții Asociației Brickenburg.

Organizatorii expoziției precizează că pentru a fi expuse lucrările, trebuie respectate cateva reguli:

  • Lucrările trebuie să fie “Family Friendly”, adică fără violență, fără război, fără politică, fără religie, fără sex, fără fanatism de orice fel, etc. Adică să fie de bun simț.
  • Lucrările pot fi aduse în cursul zilelor de sâmbătă, 13, 20 și 27 iunie, între orele 10 – 12, la sala de expozitie Brickenburg din cadrului Muzeului Bistrița și trebuie predate personal colegilor noștri care vor fi acolo.
  • Lucrările vor avea aceeași protectie ca lucrările expuse ale membrilor Asociației Brickenburg.
  • Este necesar să lăsați un nume de adult și un număr de telefon”.

Toți cei care vor fi de acord să își expună lucrările vor fi înscriși automat într-un concurs cu permii.

La data de 5 iulie, prin tragere la sorți, vom acorda 6 premii constând în seturi LEGO(R). Tragerea la sorți va avea loc duminică, 5 iulie, la orele 15.00. După tragerea la sorți a câștigătorilor, lucrările vor trebui ridicate”, au mai precizat organizatorii.

Expoziția care a fost deschisă pe data de 1 iunie, de Ziua Copilului, la Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud este a 7-a pe care Asociația Brickenburg o organizează la Bistrița.

Expoziţia reflectă o preocupare de mai bine de 40 de ani a expozanţilor pasionaţi de LEGO şi se adresează atât copiilor, cât şi adulţilor, care sunt provocaţi să descopere misterele spaţiului prin prisma jocului. Fascinanta lume a cosmosului reconstituită din piese LEGO poate fi vizitată până pe data de 5 iulie 2020, în intervalul orar 10-18.

[RO] Ne-a bucurat mult interesul manifestat de public pentru expozitia noastra de primavara, gazduita traditional de…

Publicată de Asociatia Brickenburg pe Joi, 11 iunie 2020
1 notes
67 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *