Din Bistrita

Expoziție cu dinozauri animatronici la Bistrița, între 25 iunie și 5 august

 -  - 


Bistrița va găzdui, în perioada 25 iunie – 5 august, o expoziție inedită cu dinozauri animatronici. Aceștia vor putea fi văzuți în Parcul Regele Mihai I al României.

Expoziția ”Lumea dinozaurilor” va aduce în municipiu mai multe exemplare a celor mai cunoscute specii de dinozauri. Unii dinozauri vor interacționa cu publicul.

Din discuțiile avute cu firma privată care a închiriat domeniul public pentru a realiza expoziția, se pare că vor fi aproximativ 20 – 25 de exponate. Ne bucurăm că această firmă, care derulează o caravană prin țară, a ales și Bistrița și că încearcă să bucure fețele copiilor, în așa fel încât părinții să nu mai fie nevoiți să îi ducă pe cei mici în alte zone din țară pentru a vedea dinozaurii expuși. Giganții vin la noi acasă”, a spus viceprimarul Călin Stan, într-un interviu acordat postului de televiziune AS-TV.

Reprezentanții municipalității spun că va fi o lume fascinantă, unde curioșii de toate vârstele pot afla informații inedite despre cele mai controversate animale care au trăit pe Terra vreodată.

Primele exemplare au ajuns deja în Parcul Regele Mihai I al României din Bistrița:

FOTO: Saurus

161 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.