Extensia Bistrița a Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie ”George Emil Palade” din Târgu Mureș va funcționa începând cu anul universitar 2022 – 2023

 -  - 


Extensia Bistrița a Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie ”George Emil Palade” din Târgu Mureș se va deschide începând cu anul universitar 2022 – 2023, pentru programul de studii de licență Asistență Medicală Generală, a anunțat președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan. Cifra de școlarizare va fi de 100 de locuri.

Așa cum am promis, aducem Medicina mai aproape de cei cu vocație și drag de oameni, la Bistrița! Se dă startul înscrierilor la programul de studii de licență Asistență medicală generală, din cadrul extensiei Bistrița a Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș”, a anunțat Emil Radu Moldovan.

Înscrierea se face online, pe site-ul admitere.umfst.ro, în perioada 16 iulie 2022, ora 8:00 – 21 iulie 2022, ora 12:00, potrivit calendarului disponibil AICI

Investițiile în sănătate făcute la SJUB trebuie susținute cu specialiști. Pe lângă acele cadre medicale care se formează în marile centre universitare, dorim să transformăm județul nostru într-o pepinieră a sănătății”, a completat președintele CJ Bistrița-Năsăud.

Despre întregul proiect puteți să aflați detalii din materialul următor:

0 notes
1 view
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.