VIDEO: Pe față se-njură și pe la spate bat palma! Ioan Oltean și Radu Moldovan, întâlnire “amicală” fix după lansarea candidaților anti-Crețu!

 -  -  51748


La lansarea candidaților PNL; Ioan Oltean a avut un discurs agresiv și plin de patos la adresa PSD-ului. Fostul președinte al PDL i-a atacat pe cei care au format USL-ul în 2012, alianță care în viziunea lui ar fi creat monstrul P.S.D din inima Transilvaniei.

e4Ioan Oltean le-a amintit celor prezenți că EL nu a pierdut nicio bătălie politică în fața unui singur partid, iar rezultatele dezastruoase din 2012 când PSD-ul a preuat toate orașele din județ și Consiliul Județean s-ar datora alianței dintre social-democrați și P.N.L-ul de-atunci. Replicile sale au stârnit reacții frenetice în rândul aripii PDL, în timp ce liberalii lui Dolha au scrâșnit din dinți. În acel moment, senatorul Dobra a părăsit scena și a ieșit la țigară.
La final, grupările Dolha și Curteanu s-au separat, iar Ioan Oltean s-a îndreptat spre Radu Moldovan, cel pe care adineauri îl spurcase. Europarlamentarul Buda, Ioan Oltean și Radu Moldovan au schimbat câteva replici pe holurile Hotelului Metropolis.

 

Oltean a avut cel mai lung discurs (15 minute) și le-a amintit colegilor că trebuie să muncească pentru a câștiga în fața P.S.D-ului și să se implice real în campanie. Cu toate că a atacat PNL-ul, extrem de abil, Oltean a lăudat discursurile fantasmagorice ale perechilor Dolha – Dobra și Curteanu – Florean.

 

o1O coincidență fericită, ca lansarea candidaților PNL se produce în cea mai luminată săptămână a anului: săptămâna de după Învierea Domnului. E un semn bun, e un semn că și liderii noștri s-au mai luminat. Astăzi au dat dovadă că sunt luminați. Am ascultat niște discursuri excepționale… am avut sentimentul că sunt într-un amfiteatru, student, și că profesorul ne vorbește. Excepționale discursuri despre tot ce vreți: demnitate, onoare, întinerire și tot ce vreți. Doamnelor și domnilor colegi, să nu uităm un lucru, să nu uităm de ce am venit aici: am venit să ne mobilizăm, să conștientizăm că trebuie să câștigăm alegerile!
VIDEO: Discursul COMPLET a lui Ioan Oltean, cel care a rămas președintele din umbră. Liberalii lui Dolha au mârâit pe sub mustăți la atacurile lui Oltean, în timp ce gruparea portocalie se afla în extaz.

 

w3Citește și: POKERIȘTII

https://www.ziardebistrita.ro/pokeristii/

5 notes
873 views
bookmark icon

5 thoughts on “VIDEO: Pe față se-njură și pe la spate bat palma! Ioan Oltean și Radu Moldovan, întâlnire “amicală” fix după lansarea candidaților anti-Crețu!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *